AcasăNewsCFR - VEZI ce TRENURI sunt ANULATE, luni, din cauza zapezii si...

CFR – VEZI ce TRENURI sunt ANULATE, luni, din cauza zapezii si a vremii rele!

In ciuda faptului ca, in ultimele ore nu a mai nins puternic, in prima zi a acestei spatamani exista inca linii de cale ferata cu circulatie restrictionata, precum si zeci de trenuri anulate. Lista lor, actualizata la ora 12.10, este disponibia in cele ce urmeaza.

In cazul in care aveti, luni, drum catre diverse judete din tara, plecand din capitala, ori daca vreti sa ajungeti in Bucuresti din zona Moldovei, sau din nordul tarii, va este recomandat sa verificati din timp informatiile cu privire la circulatia trenurilor. Si asta pentru ca si luni exista patru linii de cale ferata pe care se circula cu restrictii, din cauza stratului de zapada depus pe calea de rulare a garniturilor. Acestea sunt: Brosteni-Slobozia     , Buzau-Faurei Fir2, Ploiesti Sud-Brosteni si Urziceni-Faurei.

De asemenea, un numar important de trenuri, mai exact 70, sunt anulate, luni la pranz, din cauza „timpului nefavorabil”, dupa cum precizeaza reprezentantii companiei. VEZI aici LISTA TRENURILOR ANULATE, luni, 3 februarie. Ca urmare, calatorilor le este recomandat sa sune, inainte de a pleca spre gara, sa apeleze numerele din lista urmatoare, pentru a cere informatii cu privire la circulatia mijloacelor de transport CFR.

202 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger