AcasăMONDENScandalul conjugal o costa 90.000 de euro pe Bianca Dragusanu

Scandalul conjugal o costa 90.000 de euro pe Bianca Dragusanu

Bianca Dragusanu a iesit pe plus la capitolul promovabilitate, dupa scandalul cu Victor Slav si Adrian Cristea, insa roscata este in pericol sa piarda o suma imensa de bani.

Ultimele informatii arata ca Bianca Dragusanu avea un contract de colaborare cu trustul Intact, iar bosii Antenelor sunt nemultumiti ca roscata a dat declaratii si la rivali, vezi cazul PRO TV.

Astfel, conform wowbiz.ro, Bianca Dragusanu a fost chemata la o sedinta ce a durat aproximativ o ora si de la care frumoasa roscata a plecat extrem de ingandurat. Directorii trustului Intact i-au pus in vedere ca Bianca a incalcat mai multe puncte ale contractului de colaborare si urmeaza sa fie amendata cu o suma uriasa.

Deja se vehiculeaza o suma cu 4 zerouri, Bianca Dragusanu fiind in pericol de a fi penalizata chiar cu 90.000 de euro pentru ca a vorbit la alte posturi de televiziune despre scandalul conjugal in care au fost implicati Victor Slav, sotul roscatei, si Adrian Cristea, amantul cu care Bianca a petrecut un weekend fierbinte la Paris.

author avatar
Cristi Ionita
1.533 afisari
Zenville

Ultimele știri

Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai

Românii se află în toiul pregătirilor de Paşte 2024, iar asta înseamna şi goana prin supermarketuri. Kaufland, Lidl şi Carrefour sunt câteva dintre cele...

Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Daniel, a transmis gânduri bune către românii din Diaspora, în Pastorala de Sfintele Paşte 2024.El a punctat că „Taina Pocăinţei...
proger