AcasăMONDENConnect-R este topit dupa fiica lui: "M-am nascut din nou!!"

Connect-R este topit dupa fiica lui: „M-am nascut din nou!!”

Connect-R este cel mai fericit din lume de  cand a devenit tatic. Cantaretul este topit dupa fiica lui, Maya si inca nu ii vine sa creada cata fericire i-a inundat sufletul.

Vedeta a vrut sa isi impartaseasca fericirea si cu prietenii si cu prietenii sai de pe Facebook, asa ca a publicat o fotografie emotionanta in timp ca isi tine in brate fetita si o saruta pe frunte.

„M-am nascut din nou!! Domnu fie laudat!!”, a scris Connect-R pe pagina sa de pe reteaua de socializare. Postarea lui i-a emotionat pe internauti, iar aprecierile si comentariile au inceput sa curga.

” Doamne cat de frumos ♡ ! Superba poza asta …ce poate fi mai frumos decat sa te simti protejata in bratele tatalui ?! Mi-au dat si lacrimile ..sa va bucurati de ea in fiecare clipa si sa va iubeasca neconditionat asa cum meritati !!”, „Connect-r , esti tigan , nu-i asa ? voiam sa-ti spuns ca esti singurul pe care il admiri si il respect , prima data cand te-am auzit cantand am crezut ca esti american , asa ca tot respectul frate , te admir”,” Asa simte un parinte adevarat! Multa sanatate micutei si Dumnezeu sa va aiba in paza Lui!” , au fost doar cateva dintre comentariile scrise de fani.

author avatar
Andra Nesu
824 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger