AcasăMONDENStefan Stan, luat prin surprindere: Uite ce a facut o admiratoare de...

Stefan Stan, luat prin surprindere: Uite ce a facut o admiratoare de dragul lui!

Surpriza proportii pentru Stefan Stan! O admiratoare a reusit sa il surprinda in mod placut pe cantaret, castigatorul “Vocii Romaniei” marturisind ca spera ca ceea ce a facut tanara sa fie temporar.

Nici bine nu s-a inscris la Eurovison, ca deja fanele s-au si indragostit de piesa “Breathe”, cu care Stefan Stan, impreuna cu Teddy K, spera sa ajunga sa reprezinte Romania la concursul international de interpretare. Astfel, una dintre admiratoarele artistului, si a piesei “Breaathe”, a facut un gest care l-a luat prin surprindere chiar si pe Stan. Fata si-a tatuat pe mana numele piesei care pare ca a cucerit-o complet.

“Am primit poza asta. Sper ca este temporar”, le-a marturisit Stefan Stan prietenilor virtuali de pe contul personal de Facebook, cand a vazut de ce a fost in stare tanara.

“Sigur este doar o coincidenta! Cel mai probabil acea persoana are acest tatuaj, inca de dinaintea piesei….daca nu…e grav :))”, “Sa stii ca pare proaspat facut… Nu cred ca e temporar!”, “Da, pare a fi un tatuaj permanent, trebuie sa fi hapy ca ai inspirat-o, sigur e domnisoara”, “nu prea pare temporar 🙂 imi place”, sunt o parte dintre mesajele fanilor lui Stan.

author avatar
Alina Costache
1.123 afisari
Zenville

Ultimele știri

Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai

Românii se află în toiul pregătirilor de Paşte 2024, iar asta înseamna şi goana prin supermarketuri. Kaufland, Lidl şi Carrefour sunt câteva dintre cele...

Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Daniel, a transmis gânduri bune către românii din Diaspora, în Pastorala de Sfintele Paşte 2024.El a punctat că „Taina Pocăinţei...
proger