AcasăMONDENJosh Lucas, cel mai sexy actor in viata, a divortat!

Josh Lucas, cel mai sexy actor in viata, a divortat!

Actorul american Josh Lucas (42 de ani) a anuntat ca a divortat de sotia sa, scriitoarea Jessica Ciencin Henriquez, dupa aproape doi ani de casnicie.

Cei doi s-au cunoscut in 2011, la un loc de joaca pentru caini, si s-au logodit dupa numai sase saptamani. S-au casatorit in martie 2012, in Central Park, din New York, si au impreuna un baietel, Noah Rev Maurer. Cei doi s-au despartit de curand si au decis sa puna capat casniciei, scriitoarea fiind nemultumita ca cei doi petrec prea putin timp impreuna.

Josh Lucas este unul dintre actorii care a impresionat mai degraba gratie aspectului, decat prin prestatiile actoricesti. A jucat in pelicule precum „American Psycho”, „A Beautiful Mind”, „Stealth” sau „Glory Road”.

In 2013 si 2014 a fost de votat, de revista Glamour, drept cel mai sexy actor in viata si a fost cuplat, de-a lungul timpului, cu actrite celebre precum Salma Hayek, Connie Nielsen, Rachel McAdams sau Heather Graham.

author avatar
Cristi Ionita
856 afisari
Zenville

Ultimele știri

Leguma ideală cu ajutorul căreia se pot vopsi ouăle de Paște. „O sursă bună de pigmenți roșii și galbeni”/La ce să fiți atenți când...

Mai sunt doar câteva zile până când credincioșii ortodocși vor sărbători Sfintele Paști.Și cum, conform tradiției, în Joia Mare multe gospodine încep deja...

Alege ce cumperi: mielul de Paşte 2024 sau un kilogram de cireşe? Ambele sunt aproape imposibil de achiziţionat. Au preţuri prohibitive!

Cireşele de import, desigur, arată delicios pe tarabă, dar pofticioşii doar le privesc deocamdată, din cauza preţului.Vestea bună este că în două săptămâni vor...
proger