AcasăNewsCum se simte Horia Moculescu dupa operatie! Cine face dezvaluiri despre starea...

Cum se simte Horia Moculescu dupa operatie! Cine face dezvaluiri despre starea sa!

Dupa ce a ajuns duminica de urgenta la spital, Horia Moculescu a fost supus unei operatii de colecistita acuta litiazica.

Moculescu a fost internat la Spitalul Floreasca si alaturi i-au fost fiica sa, Nidia, dar si de prietena lui, actrita Alexandra Velniciuc, despre care gurile rele spun ca i-ar fi amanta. Tot ea este cea care a fost alaturi de el cand s-a intors din operatie. Se pare ca starea compozitorului in varsta de 76 de ani este foarte buna si  ca are si o stare de spirit excelenta. Interventia a fost una de succes si scurta, ea a durat circa 45 de minute.

“De cand l-au luat din salon si pana a revenit au trecut doar 45 de minute. Cred ca operatia in sine a durat foarte putin. Horia este foarte bine, starea lui de spirit este excelenta. Ba chiar am glumit cu el, spunandu-i ca doctorii l-au scapat de toti bolovanii”, a declarat Alexandra Velniciuc pentru Libertatea.

Horia Moculescu s-a nascut pe 18 martie 1937, la Ramnicu-Valcea. Este pianist, interpret vocal, compozitor, mediator si creator de programe TV.

Cititi si:

author avatar
Andra Nesu
352 afisari
Zenville

Ultimele știri

Șeful InfoCons atrage atenția, înainte de Sărbători: „Masa de Paşte poate să aibă 250 de aditivi, iar sare şi zahăr cât pentru două săptămâni”

Dat fiind faptul că Paștele se apropie tot mai mult, nu sunt deloc puțini cei care au început deja să facă pregătiri pentru masa...

Postecoglou obligat să-l titularizeze pe Drăgușin?

Ben Davies, fundașul stânga al lui Tottenham, s-a accidentat și va rata restul acestui sezon. Destiny Udogie, titularul postului, ratează și el finalul acestei...
proger