AcasăNewsKim Jong-un l-a lichidat pe unchi pentru ca-i procurase femei tatalui

Kim Jong-un l-a lichidat pe unchi pentru ca-i procurase femei tatalui

Jang Song-thaek, unchiul liderului nord-coreean Kim Jong-un, ar fi fost executat pentru ca, in trecut, se ocupase de „brigada placerii” pentru tatal sau, Kim Jong-il.

Kim Jong-un l-a dat la caini pe Jang Song-thaek (foto) pentru ca i-a furnizat femei lui Kim Jong-il
Kim Jong-un
Kim Jong-il

Potrivit agentiei nord-coreene NK News, Kenji Fujimoto, bucatarul sef al fostului lider nord-coreean Kim Jong-il, a declarat ca Jang Song-thaek a fost ucis pentru ca ii procurase acestuia femei usoare. Fujimoto, care a lucrat pentru familia Kim in perioada 1989-2001, a declarat ca Jong-un a fost profund nemultumit cand a aflat ca unchiul sau se ocupa de selectarea unor tinere, unele avand doar 15 ani, care sa-i ofere placere lui Kim Jong-il.

Potrivit sursei citate, fetele din „brigada placerii” trebuia sa cante, sa danseze si sa-i faca „baie” multiubitului conducator. Jang Song-thaek intretinea relatii sexuale cu fetele inainte de a le permite acestora sa se apropie de supremul conducator. Si bunicul, Kim Il Sung, avea astfel de obiceiuri. Kim Jong-un vrea sa demonstreze ca e un puritan. El a executat o gramada de oameni pentru prostitutie, inclusiv fosta iubita.

author avatar
Adina Mutar
291 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger