AcasăMONDENOana Roman, prima declaratie dupa ce s-a maritat: "Sunt inca sub imperiul...

Oana Roman, prima declaratie dupa ce s-a maritat: „Sunt inca sub imperiul emotiilor”

Fericire si emotie. Acestea au fost starile care au incercat-o pe Oana Roman miercuri, in ziua in care s-a casatorit civil cu iubitul ei si totodata tatal bebelusului pe care il poarta in pantece.

La scurt timp dupa ce vedeta TV si barbatul iubit, Marius, au semnat actele in fata ofiterului starii civile, la Primaria Sectorului 2 din zona Obor a Capitalei, Oana, care va purta, din 15 ianuarie incepand, si numele de Elisei, pe langa cel de fata, Roman, a marturisit ca nu a scapat prea usor de emotii. „Nici nu realizezi pe moment, sunt inca sub imperiul emotiilor”, a recunoscut Oana.

Abia cand a ajuns, impreuna cu barbatul iubit, la restaurantul la care deja a inceput  petrecerea de dupa fericitul eveniment, vazandu-se in mijlocul celor dragi, Oana Roman a mai scapat de stresul inerent unui eveniment atat de important din viata oricarui cuplu de indragostiti. „Am scapat de emotii, acum ne relaxam”, i-a marturisit viitoarea mamica lui Catalin Maruta, intr-o interventie in direct in emisiunea acestuia.

La localul ales de cei doi miri pentru party-ul discret de dupa cununie au ajuns si mama miresei, sora acesteia, Catinca, dar si apropiatii Oanei si ai lui Marius. Cu totii si-au dorit sa le fie alaturi in ziua cea mare si sa le transmita ganduri frumoase, cu ocazia oficializarii relatiei lor.

Oana Roman si Marius Elisei sunt impreuna de aproximativ un an. Cei doi urmeaza sa devina, peste circa o luna, parinti pentru prima oara. Dupa cum au aratat ecografiile, Oana va avea o fetita.

Cititi si: Oana Roman s-a casatorit cu iubitul ei, Marius. Ce vedete le-au fost alaturi celor doi indragostiti la cununia civila!

Sursa foto: facebook

author avatar
Cristina Stefan
330 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger