AcasăMONDENO vedeta din Romania a primit inelul de logodna! Cine e fericita!

O vedeta din Romania a primit inelul de logodna! Cine e fericita!

Sunt impreuna de mai multi ani, au o fetita impreuna, au fost si despartiti, dar au realizat ca nu pot trai unul fara celalalt. Este vorba de frumoasa Laurette si iubitul sau, Mihai.

Asa ca cei doi s-au impacat si traiesc acum ca o familie, ba mai mult, mulatra a primit si inelul! Dar casatoria nu pare  sa fie prea curand. Se pare ca Laurette a primt frumoasa bijuterie chiar de Craciun.

“Laurette a primit inelul de logodna, insa nu vrea sa se marite. Ea si Mihai s-au certat, s-au impacat, ea nu simte ca e momentul sa faca acest lucru chiar daca sunt impreuna de ani buni si au si un copil… Plus ca Mihai e mai mereu plecat, nu e langa ea si fetita. Lor le este bine asa, deocamdata… Ca nu stiu nici ei cat ii tine. Acum locuiesc impreuna, in vila noua in care s-au mutat inainte de Sarbatori, au fost plecati in vacante, s-au intors pentru ca Serena a racit si erau ingrijorati… Acum e bine, totul e roz, se plimba, se inteleg, dar sa vedem pentru cat timp. Decat sa se marite si sa divorteze, mai bine sta asa”, a spus pentru wowbiz.ro, un apropiat al celor doi. Laurette are o relatie de ani buni cu Mihai. Cei doi au impreuna o fetita in varsta de doi ani, Serena.

author avatar
Andra Nesu
759 afisari
Zenville

Ultimele știri

Șeful InfoCons atrage atenția, înainte de Sărbători: „Masa de Paşte poate să aibă 250 de aditivi, iar sare şi zahăr cât pentru două săptămâni”

Dat fiind faptul că Paștele se apropie tot mai mult, nu sunt deloc puțini cei care au început deja să facă pregătiri pentru masa...

Postecoglou obligat să-l titularizeze pe Drăgușin?

Ben Davies, fundașul stânga al lui Tottenham, s-a accidentat și va rata restul acestui sezon. Destiny Udogie, titularul postului, ratează și el finalul acestei...
proger