AcasăNewsCatalin Maruta si-a luat “adio” de la Mihai Fotino: “A mai ramas...

Catalin Maruta si-a luat “adio” de la Mihai Fotino: “A mai ramas un gol imens in lumea artistica”

Lumea artistica din Romania este in doliu. Moartea actorului Mihai Fotino, care a parasit scena vietii luni, la varsta de 83 de ani, i-a indurerat profund atat pe colegii lui de breasla, cat si pe cei care au crescut cu scenetele sale umoristice.

Misu Fotino va ramane in memoria spectatorilor si a telespectatorilor datorita scenetelor, pieselor de teatru si filmelor in care a jucat, rolurile sale aducand zambetul pe buze tuturor celor care l-au indragit. Vestea disparitiei actorului a fost primita cu durere in suflet si de catre prezentatorul TV Catalin Maruta, care a scris un mesaj in memoria acestuia pe pagina sa de Facebook.

„Mi-am traversat copilaria asteptand duminicile, Revelioanele si alte zile cand, printre alti mari si impecabili actori, Mihai Fotino mi-a bucurat viata, cu umorul lui aparte.

Azi, maestrul s-a stins. A mai ramas inca un gol imens in lumea artistica. Un gol care ne aminteste de scenariile si actorii incredibili de altadata. Pierdem foarte multi oameni de valoare, cu o frecventa nedreapta. Ne va fi foarte dor de Misu Fotino, a carui fiecare aparitie pe ecran insemna un zambet garantat.

Dumnezeu sa-l odihneasca intr-un Paradis cu ingeri veseli, asa cum merita!”, a scris Catalin Maruta pe pagina sa de Facebook.

Cititi si:

Anuntul trecerii in nefiinta al actorului de la Teatrul National a fost facut de Oana Pellea, una dintre elevele sale, pe un celebru site de socializare. Internat de circa o saptamana la Spitalul Elias, Misu Fotino a incetat din viata in urma unei grele si lungi suferinte. Actorul se retrasese de cativa ani si avea mari probleme dupa ce in 2005 a suferit un atac cerebral.

author avatar
Alina Costache
790 afisari
Zenville

Ultimele știri

Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai

Românii se află în toiul pregătirilor de Paşte 2024, iar asta înseamna şi goana prin supermarketuri. Kaufland, Lidl şi Carrefour sunt câteva dintre cele...

Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Daniel, a transmis gânduri bune către românii din Diaspora, în Pastorala de Sfintele Paşte 2024.El a punctat că „Taina Pocăinţei...
proger