AcasăMONDENActrita Anne Hathaway, la un pas de moarte

Actrita Anne Hathaway, la un pas de moarte

Dupa ce a filmat pentru patru productii diferite anul trecut, actrita americana Anne Hathaway a decis ca este momentul unei vacante.

Astfel, Anne s-a refugiat in statiunea Oahu, din Hawaii, la inceputul lui 2014, cu sotul ei, actorul Adam Shulman. Cei doi au stat cateva zile la soare, dar finalul vacantei era sa fie unul tragic pentru indragita actrita.

Desi apele Oceanului Pacific erau destul de involburata, Anne a vrut sa faca baie, iar un val mai puternic a daramat-o. Speriata, actrita a inceput sa strige dupa ajutor, iar tipetele sale au fost auzite de un surfer care a salvat-o in ultima instanta, reusind sa o aduca la mal.

La doar cateva minute dupa teribilul incident, Anne a patit-o din nou. S-a taiat intr-un ciob si a inceput sa sangereze. Din fericire, atent, Shulman, sotul ei, a reusit sa opreasca sangerarea si a transportat-o pe Anne la spital, unde taietura actritei a fost cusuta.

Premiata cu Oscar pentru prestatia din „Mizerabilii”, Anne Hathaway (31 de ani) este una dintre cele mai galonate actrite din noua generatie, ea avand deja in palmares zeci de premii internationale, inclusiv unul obtinut pentru punerea in scena a unei comedii semnate de William Shakespeare.

author avatar
Cristi Ionita
932 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger