AcasăAndreea Tonciu s-a intors cu fruntea la buricul lui Mitea

Andreea Tonciu s-a intors cu fruntea la buricul lui Mitea

Andreea-Tonciu-impacat-Nicolae-Mitea-frunte-buricAndreea Tonciu s-a intors cu fruntea la buricul lui Mitea

Andreea Tonciu s-a impacat cu fotbalistul Nicolae Mitea si va putea din nou sa-i loveasca buricul cu fruntea, asa cum declara cu ceva vreme in urma. Andreea Tonciu marturiseste acum ca Mitea e barbatul vietii ei.

Andreea-Tonciu-impacat-Nicolae-Mitea-frunte-buric
Andreea Tonciu s-a intors cu fruntea la buricul lui Mitea

„Noi ne iubim foarte mult, iubirea e imensa chiar daca ne certam des. Ii accept orice.  El e foarte bun cu mine, din greseli invatam. E barbatul vietii mele. Probabil ca ma voi si marita cu el”, a declarat Andreea Tonciu, in emisiunea Happy Hour, de la PRO TV.

Neastamparata bruneta a comentat si declaratiile din trecut cand povestea ca Mitea ar fi batut-o.

„Nu m-a batut asa cum s-a spus, ci doar mi-a dat palma. Bataie inseamna pentru mine altceva. Intreab-o pe mama, ea stie mai bine”, a afirmat Andreea Tonciu.

“Ne-am despartit definitiv, nu mai vreau sa fiu cu el. Mi-am luat toate bagajele si m-am mutat la mama. Nu mai vreau sa aud de el sau sa vorbesc vreodata despre Nicolae Mitea. Astazi este ultima oara cand o sa-i mai pomenesc numele (…) Ma tinea numai in casa, imi spunea ca toate femeile care prezinta pe podium sunt femei usoare. Nu ma lasa sa am nici o prietena, despre toate spunea ca sunt femei usoare (…) O data se iarta, a doua oara nu. Vreau sa fiu o fata independenta, sa am un iubit care sa ma iubeasca cu adevarat. Am stat si m-am gandit si am ajuns la concluzia ca merit ceva mai bun, recunosc ca am fost o proasta”, spunea Andreea Tonciu, la despartirea de Mitea.

Cititi si:

Andreea Tonciu, goala in “American Beauty”

author avatar
Bogdan Nicolae-Rotman
1.367 afisari

2 COMENTARII

  1. Bu-hu -huuu , cat-ai maskaru’ ai intre ochi , papadie proasta si oligofrena ! :)))) :))))

    Mitra asta de Tonciu , vorbesc unii pe la coltzuri , cica ari fi bolnava si urmeaza un tratament intens cu , MUIANOL! :))

  2. pai o alta tartura mai proasta n.am vazut in viata mea si cu nasu ala de spart lemne!
    acu nu rad de fizic da de prostie…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger