AcasăMONDENBianca Dragusanu nu vrea sa auda de divort: "Am speranta ca imi...

Bianca Dragusanu nu vrea sa auda de divort: „Am speranta ca imi voi salva casnicia”

Bianca Dragusanu si Victor Slav sunt urmariti permanent si n-au parte de pic de liniste

Daca Victor Slav a spus ca nu mai e cale de intoarcere si vorbeste despre Bianca Dragusanu, ca despre viitoarea fosta sotie.

 

La randul ei, roscata isi recunoaste vine, dar nu vrea sa se gandeasca la divort, ci ca isi va salva casnicia. “Trec printr-o perioada in care sufar teribil. Orice cuvant bun este ca o raza de lumina pentru mine. Sunt un om dintr-o bucata care isi asuma lucrurile pe care le face. Sunt  om. Toti oamenii gresesc, am dreptul sa imi cer iertare. Sunt un om care sufera. Sunt un om ingenunchiat, in cadere libera,  nu ma mai loviti. Iubesc un om  si sunt pe cale sa il pierd. Nu vreau sa il pierd. Nu vin sa pozez in victima. Nu sunt. Imi asum tot ce spun. Sunt ingenunchiata in propria viata. Nu cer mila numanui. Pot sa stau in picioare, chiar daca sufletul meu e in genunchi. Singurul om in fata caruia pot sa ma justific este Victor. Poporul nu are de ce sa mai judece. Am speranta ca imi voi salva casnicia. Sunt un om dependent de iubire. Sunt un om care simte, iubeste, toti oamenii gresesc. Nu cersesc mila nimanui. E problema mea cum imi salvez casnicia. Cel mai tare sufar eu pentru ceea ce s-a intamplat. Aparentele inseala”, a spus Bianca Dragusanu prntr-o interventie telefonica la Acces Direct.

Recunoaste ca a gresit si spune ca ii intelege decizia lui Victor, la adresa caruia a avut doar cuvinte frumoase de spus. In plus, Bianca Dragusanu a mai marturisit ca il va iubi toata viata pe Victor Slav, indiferent daca se vor desparti sau nu.

„E normal sa spuna asta. Este un barbat ranit. Da, stiu. Vrea sa divorteze. Este ranit in orgoliu si orice om in locul lui ar face la fel. Singurul om de care imi pasa acum e Victor. Vreau sa fie fericit. E cel mai bun om pe care l-am cunoscut. Eu sunt proasta, nu sunt o victima. Indiferent ce se va intampla intre noi, el va fi cel mai special om din viata mea. Indiferent care va fi atitudinea lui fata de mine, eu o sa il iubesc toata viata mea. E prea mult pentru mine. E prea bun pentru mine. Noi nu ne certam, nu ne spunem cuvinte. Cand avem probleme, nu vorbim. Victor nu minte. A spus niste cuvinte din implus. Singura persoana care ar putea sa minta sunt eu”,a spus roscata.

O adevarata bomba a explodat astazi in presa mondena. Cuplul anului 2013 a anuntat ca divorteaza. Cel putin, Victor Slav este cel care a anuntat ca Bianca Dragusanu este „viitoarea lui fosta sotie”. Totul a pornit de la mai multe informatii care aratau ca Bianca si fostul sau iubit, Adrian Cristea, au petrecut un weekend romantic la Paris, cei doi intorcandu-se cu avioane separate in Romania, la o diferenta de doar patru ore. Victor Slav, sotul Biancai Dragusanu, nici nu a vrut sa auda prea multe explicatii cand roscata s-a intors acasa, apropiatii spunand ca el s-a mutat deja din apartamentul celor doi si este foarte hotarat sa divorteze. Prezentatorul rubricii meteo de la Pro TV a povestit ca totul s-a destramat joi seara cand  Bianca a plecat si nu i-a mai raspuns la telefon timp de patru zile. Cand a aflat si unde, deja era prea tarziu, ca deja intreaga tara stia. Asa ca el este decis sa divorteze. In schimb, Bianca Dragusanu si-a recunoscut greseala si spune ca este in stare de orice pentru a-si salva casnicia.

Citeste si:

Victor Slav: “A plecat de acasa de joi seara. Eu am sa divortez”

Capatos, despre Bianca Dragusanu: “II pare rau ca s-au intalnit la Paris, sperand ca Victor nu o sa afle”

Bianca Dragusanu, prima declaratie legat de escapada cu Adi Cristea!

Bianca Dragusanu si Adrian Cristea, weekend romantic la Paris!

author avatar
Andra Nesu
2.468 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger