AcasăSPORTDrama care a lovit familia lui Banel Nicolita. Tatal fotbalistului sufera de...

Drama care a lovit familia lui Banel Nicolita. Tatal fotbalistului sufera de o boala crunta!

Internationalul roman Banel Nicolita, echipierul formatiei FC Nantes, a primit, zilele trecute, o veste dura.

Tatal fotbalistului, Marin Nicolita, a aflat ca este bolnav de ciroza si exista suspiciunea ca boala este in stadiu avansat, respectiv ca Marin Nicolita nu ar mai avea prea multe zile de trait.

Informatia a fost confirmata de Marin Nicolita, pentru cancan.ro, tatal fotbalistului precizand ca i s-a pus in vedere ca trebuie sa ia mai multe pastile.

Totusi, tatal lui Banel sustine ca nu are posibilitatea financiara de a-si procura medicamentele. „Nu am eu, tata, bani de medicamente si alte lucruri de genul asta. Eu muncesc cu ziua pentru o farfurie de mancare” a fost anuntul dezolant facut de tatal lui Banel.

In ciuda faptului ca trece printr-o perioada dificila si nu s-a mai vazut cu fiul sau de o lunga perioada de timp, Marin Nicolita a tinut sa precizeze ca „il rog pe fiul meu sa ma lase sa o cunosc pe Amalia Ioana (n.r. – fiica lui Banel si nepoata lui Marin). Nu vreau bani sau altceva de la el. Maine, poimaine, mor si nu am apucat si eu sa imi vad nepotica. Copilul ala e sange din sangele meu, asa cum e si Banel. El acum nu vrea sa ma vada, ma judeca. A uitat de tatal lui. Sper ca nepoata mea sa nu creasca la fel, urandu-ma. Eu o iubesc, desi nu o cunosc”.

author avatar
Cristi Ionita
399 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger