AcasăMONDENBianca Dragusanu, o alta vacanta fara sot!

Bianca Dragusanu, o alta vacanta fara sot!

Bianca Dragusanu iarasi a bifat o vacanta in afara granitelor tarii fara sotul sau, Victor Slav.

Daca in urma cu cateva luni pleca singura in Dubau, se pare ca de data asta, roscata a ales sa plece din tara doar pentru weekend iar destinatia a fost una mai apropiata, respectiv Paris, capitala Frantei.

In cel mai mare secret,  si departe de ochii presei, Bianca Slav a plecat vineri spre Paris, unde a petrecut cateva zile. Prezentatorul rubricii meteo de la Pro TV nu a putut sa o insoteasca pe frumoasa sa sotie in vacanta, deoarece a trebuit sa fie prezent la lucru. Fotomodelul a fost surprins la aeroport cand a aterizat in Bucuresti. Intrebata de cei de la wowbiz.ro ce a facut in Paris, Bianca Dragusanu a raspuns destul de iritata: „Shopping”.

Sa fie oare iminent un divort, asa cum s-a tot zvonit pana acum? Chiar luni dupa amiaza, invitat in emisiunea lui Maruta, jurnalistul Mircea N. Stoian a spus ca Bianca Dragusanu ar putea astepta inca o saptamana pana sa divorteze din cauza ecoului din presa pe care l-a avut casatoria Andreei Marin cu fizioterapeutul turc, Tuncay Ozturk. Daca ar fi sau nu adevarat ca divorteaza, ultima iesire a Biancai ar putea sa aduca niste momente destul de tensionate in casnicia celor doua vedete care au aparut de nenumarate ori pe prima pagina a tabloidelor din ultimele luni.

author avatar
Andra Nesu
667 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger