AcasăMONDENIubitul ei a anuntat ca s-au casatorit. Andreea Marin nu ascunde ca...

Iubitul ei a anuntat ca s-au casatorit. Andreea Marin nu ascunde ca e foarte fericita: „Am renascut!”

Vedeta TV are toate motivele sa zambeasca. S-a casatorit cu barbatul pe care il iubeste si care, de cateva luni incoace, o face fericita.

Dupa un an in care a trecut peste un divort si a muncit mult, odata cu revenirea in televiziune si inceputul unui proiect in care se implica trup si suflet, Andreea Marin si-a gasit implinirea. L-a intalnit pe Tuncay Ozturk, un tanar fizioterapeut care o iubeste, motiv pentru care s-a si stabilit din tara sa natala, Turcia, in Romania, si care, de curand, a convins-o sa ii devina sotie.

Cei doi au semnat actele la Starea Civila in mare discretie si departe de ochii curiosilor, recent, insa abia vineri Tuncay a fost cel care a impartasit fanilor, pe Facebook, marele lor secret. Iubirea pare sa ii fi dat aripi Andreei, vedeta TVR lasand sa se inteleaga, intr-un interviu postat pe site-ul ziare.com, dimineata, cu doar cateva ore inainte ca fanii ei sa afle ca a spus din nou „da” si a semnat actele de mariaj, ca e foarte multumita de ce i-a rezervat, in special pe ultima suta de metri, anul recent incheiat.

Intrebata cum i s-a parut 2013, per ansamblu, Andreea a spus doar atat: „Involburat, dar minunat in final. Am renascut”. Nu putini au fost cei care au tradus vorbele vedetei TV ca pe o confirmare a faptului ca s-ar fi cununat cu Tuncay inca de acum cateva zile, chiar inainte de Revelion.

Cititi si: Andreea Marin s-a casatorit cu Tuncay! Anuntul, facut chiar de catre noul ei sot!

Cum s-a cunoscut Andreea Marin cu noul sau sot!

Andreea Marin s-a maritat in secret cu iubitul turc: Prima fotografie de la cununia civila!

Desi Tunceay Ozturk nu a precizat si cand anume a avut loc oficializarea povestii de dragoste pe care o traieste cu Andreea Marin, tanarul subliniind ca isi doreste in continuare o relatie discreta cu aleasa inimii lui, un lucru e sigur: cei doi indragostit sunt sot si sotie cu acte in regula.  „Este o onoare pentru mine sa va impartasesc vestea despre casatoria noastra. Voi fi mereu mandru ca am asa o femeie minunata langa mine care imi este sotie”, suna mesajul postat de terapeutul de origine turca pe pagina sa de Facebook.

Inainte de a deveni sotia lui Tuncay, Andreea Marin a mai fost casatorita de doua ori, cu avocatul Cristian Georghita si cu Stefan Banica. Despartirea de artistul cu care Andreea are o fetita in varsta de sase ani, Violeta, a fost anuntata la finele anului trecut, tot pe reteaua de socializare amintita. La fel ca si acum, vestea respectiva i-a luat prin surprindere pe admiratorii celei al carui nume va ramane mereu asociat cu titulatura de „Zana Surprizelor”, dupa ce, ani la rand, a realizat cunoscuta emisiune de la televiziunea publica.

Sursa foto: Facebook

author avatar
Cristina Stefan
248 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger