AcasăMONDENOana Roman este foarte fericita! Cum si-a petrecut Craciunul!

Oana Roman este foarte fericita! Cum si-a petrecut Craciunul!

Oana Roman este foarte nerabdatoare sa devina mamica peste aproximat doua luni, asadar Sarbatorile de iarna au fost unele linistite, pentru ca viitoarea mamica are nevoie de odihna.

Oana Roman si iubitul sau, Marius, au petrecut in compania parintilor, dar au fost si la munte o zi, timp in care s-au plimbat prin Poiana Brasov pentru ca vremea a fost ingaduitoare. Ba mai mult, fiica fostului premier al Romaniei, a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie in care apare alaturi de viitorul sau sot. Cu aceasta ocazie, toti fanii de pe reteaua de socializare au observat ca Oanei i-a mai crescut burtica, si urarile de bine au inceput sa curga.

“Dragii mei sper ca ati petrecut un Craciun frumos! Noi am stat cu parintii, cu prietenii si am fost o zi si la munte! Din pacate nu era zapada aproape deloc dar vremea calda ne a imbiat la o plimbare prin Poiana! Sa Aveti un sfarsit de an linistit!”, a fost mesajul scris de Oana Roman pe Facebook.

“Si uite cum creste burtica sa ai o sarcina usoara iti doresc si un an nou fericit!”,  “Si tu sa ai un sfarsit de an minunat, un An Nou fericit si o nastere usoara!” si “Draga Oana, multa sanatate si impliniri! Nasterea sa fie usoara si bebelusul vioi!” au fost doar cateva dintre mesajele scrise de fanii Oanei Roman.

author avatar
Andra Nesu
472 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger