AcasăMONDENMihai Traistariu, in pielea lui Mos Craciun... pentru catei!

Mihai Traistariu, in pielea lui Mos Craciun… pentru catei!

In pragul sarbatorilor de iarna, cand toata lumea incearca sa fie mai buna si sa daruiasca, Mihai Traistariu s-a gandit ca nu ar fi rau daca ar juca si el rolul lui Mos Craciun, dar nu pentru copii din cartier, ci pentru maidanezii de la biobaza de la marginea Constantei.

Impreuna cu alti iubitori de animale, Mihai le-a daruit patrupezilor mancare, paie pentru asternuturi si medicamente. Cantaretul a mers ieri la adapostul de la marginea orasului Constanta cu bunatati pentru catei, pentru ca si acestia sa simta ca a venit Craciunul. “Acesti caini sunt abandonati de oameni pe strazi. De ce sa ii omoram asa in masa, ca nu au nici o vina? Noi cautam solutii ca ei sa nu fie ucisi”, a spus Traistariu, citat de libertatea.ro.

Solutia lui pentru salvarea cainilor vagabonzi este aceea de a convinge cat mai multi constanteni sa plateasca intretinerea maidanezilor in adapost. “Zece lei pentru catei. Daca se aduna sapte oameni care sa dea cate 10 lei, se strang cei 70 de lei, cat costa intretinerea pe luna a unui caine”, a explicat Mihai Traistariu.

Totodata, cantaretul, impreuna cu asociatiile pentru protectia animalelor, se ocupa de gasirea un teren mai mare, pe care sa construiasca un adapost pentru caini, dupa cum a mai precizat el.

Luna decembrie este una plina pentru Mihai Traistariu, care are programate spectacole peste spectacole. Acestea l-au dat gata pe cantaret, care, ragusit de la atata cantat, va lua o pauza. “Am concertat in fiecare zi si sunt ragusit. Ma odihnesc trei zile. Mai am pe 25 un concert si de Revelion cant in Islanda”, a spus artistul, potrivit sursei citate.

author avatar
Alina Costache
499 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger