AcasăFlorin Ristei este marele castigator de la X Factor

Florin Ristei este marele castigator de la X Factor

Florin Ristei, artistul de 26 de ani, din Galati, a castigat, duminica seara, finala X Factor si marele premiu in valoare de 120.000 de euro.

Ristei, fostul solist al trupei „Amicii”, cu care facea senzatie la inceputul anilor 2000, a fost preferat in dauna lui Alex Mataev, artistul de peste Prut care le-a impresionat mai ales pe doamne si domnisoare cu modul senzual in care a interpretat mai multe balade rock.

Desi s-a vehiculat varianta conform careia Ristei a fost impus drept castigator pentru ca este favoritul Deliei, trebuie precizat ca inclusiv Cheloo, cel mai dur dintre jurati, a fost cucerit de prestatiile galateanului.

„Mi-a placut Ristei de la bun inceput. Nu a umblat la coarda sensibila. Doar a venit si a cantat” a fost declaratia clara a lui Cheloo.
Ristei si Mataev au ajuns sa se bata pentru marele premiu, dupa ce publicul a avut un rol important in eliminarea altor doi finalisti, Bogdan Bratis si Madalina Lefter, elevii lui Dan Bittman.

Inainte de final, Ristei anunta ca banii se vor duce pe achitarea creditului facut pentru apartamentul in care locuieste, pe o vacanta de trei saptamani cu prietenii in Thailanda si pe proiecte muzicale.

author avatar
Cristi Ionita
1.410 afisari
Zenville

Ultimele știri

Klaus Iohannis candidează a treia oară la Președinția României

Vineri să fie? Vineri a fost, e clar și sigur, fără îndoială! Pe la doişpe, nu ştiu care a debranşat România de la reţeau...

Pentru unii – mumă, pentru alţii – ciumă! Angajaţii care vor rămâne fără 50% din salariu după ce Guvernul se pregăteşte să le „taie”...

Guvernul le-a pus "gând rău" angajaţilor din sistemul bugetar care nu atrag fonduri europene. Anumite categorii de funcţionari ar putea pierde până la 50%...
proger