AcasăNewsAplauze si onoruri militare pentru Nae Lazarescu! Actorul, inmormantat la Focsani

Aplauze si onoruri militare pentru Nae Lazarescu! Actorul, inmormantat la Focsani

Marele actor Nae Lazarescu este inmormantat sambata, la Focsani. Rudele, prietenii si toti cei care l-au indragit au venit sa isi ia ramas-bun de la marele actor.

Inainte de a fi inmormantat la Focsani, pe la capataiul sau au trecut inca o data colegi, rude, prieteni, dar si admiratori, veniti sa-i aduca un ultim omagiu. Sicriul cu trupul neinsufletit al marelui actor a fost depus la biserica din Piata Unirii din Focsani, unde sute de oameni au venit sa isi ia „adio”, dupa care cei care l-au iubit l-au condus pe ultimul drum.

Nae Lazarescu este inmormantat astazi la Focsani, in orasul natal al sotiei sale, Marcela Avram, si ea actrita la Teatrul “Constantin Tanase”. Cei peste 200 de oameni prezenti la Biserica Sfantul Ioan Botezatorul din Focsani l-au primit cu aplauze.

Cortegiul funerar a mers apoi la Cimitirul Nordic, acolo unde actorul isi va dormi somnul de veci, langa socrii sai, Vasilica si Alexandru Avram, decedati cu mai mult timp in urma. Autoritatile locale sunt pregatite sa ofere sprijin daca familia indoliata va cere acest lucru.

La inmormantare sunt prezenti si bunii lui prieteni, actorii Vasile Muraru si Alexandru Arsiniel, care, insa, au refuzat sa il planga pe marele actor, facand glume si aplaudandu-l, asa cum si-a dorit Nae Lazarescu. Regretatul comedian a fost inmormantat cu onoruri militare.

Foto: captura Antena 3

author avatar
Alina Costache
705 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger