AcasăSPORTGhita l-a macelarit pe Zimmerman in 30 de secunde

Ghita l-a macelarit pe Zimmerman in 30 de secunde

Luptatorul roman Daniel Ghita a obtinut, sambata, a treia victorie din ultimele patru meciuri disputate, dupa ce l-a batut pe Errol Zimmerman in gala Glory 13 Tokyo.

Disputa dintre cei doi a reprezentat revansa unei confruntari din 2010, cand Daniel Ghita l-a facut knock-out pe Zimmermand la K1 Final Elimination intr-o gala desfasurata la Seul.

De aceasta data, Zimmerman a rezistat doar 30 de secunde in fata luptatorului roman, Ghita facandu-si praf adversarul cu o tactica de zile mari. Romanul a controlat startul intalnirii cu o serie de lovituri joase de picior si l-a trimis pe Zimmerman in lumea viselor cu un croseu de zile mari, sportivul din Insulele Curacao fiind extrem de surprins de lovitura incasata.

A fost a 50-a victorie obtinuta de Daniel Ghita in meciuri disputate de roman pe reguli de K1, 39 de victorii fiind obtinute prin knock-out. Romanul a suferit doar 10 infrangeri, multe cu cantec.

Marele castigator al galei Glory 13 Tokyo a fost olandezul Nieky Holzken, luptator care a devenit campionul Glory la categoria welter (77 de kilograme), dupa ce a castigat o piramida de patru luptatori. Holzken l-a batut, la decizie, pe armeanul Karapet Karapetyan, dupa ce l-a facut de doua ori knock-down cu croseul de stanga, iar in finala l-a facut knock-out pe canadianul Joseph Valtellini cu acelasi necrutator croseu de stanga.

In ceea ce s-a vrut a fi ultimul sau meci disputat in Asia, Peter Aerts a pierdut la decizie in fata belgianului Rico Verhoeven. Diferenta de ani a contat enorm. Cu aproape 20 de ani mai tanar si mult mai proaspat, Verhoeven a controlat disputa, mai ales in reprizele a doua si a treia, cand a fost evident ca Aerts a terminat benzina. Desi a stat fata in fata cu noul campion Glory, Aerts a reusit doar trei lovituri clare, in timp ce Verhoeven a punctat cu 26 de lovituri clare.

In schimb, japonezul Makoto Uehara a debutat cu dreptul in Glory invingandu-l la decizie pe americanul Dustin Jacoby. Rezultatul l-a luat prin surprindere pe american, care a controlat centrul ringului, dar statisticile au aratat ca Uehara a lovit de aproape doua ori mai mult.

author avatar
Cristi Ionita
1.065 afisari
Zenville

Ultimele știri

Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai

Românii se află în toiul pregătirilor de Paşte 2024, iar asta înseamna şi goana prin supermarketuri. Kaufland, Lidl şi Carrefour sunt câteva dintre cele...

Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Daniel, a transmis gânduri bune către românii din Diaspora, în Pastorala de Sfintele Paşte 2024.El a punctat că „Taina Pocăinţei...
proger