AcasăNewsVasile Muraru: "Am primit cu mare bucurie vestea mortii lui Nae Lazarescu"

Vasile Muraru: „Am primit cu mare bucurie vestea mortii lui Nae Lazarescu”

Vasile Muraru, colegul de scena dar si bunul prieten a lui Nae Lazarescu, a spus ca se bucura ca suferita marelui actor a fost curmata.

Nae Lazarescu, unul dintre cei mai mari actori de comedie ai Romaniei, a incetat din viata miercuri noapte, la varsta de 72 de ani.

„Am primit cu mare bucurie vestea mortii lui Nae. Cand am aflat ca a plecat spre Cer, am zis, in sfarsit s-a linistit, chinul si suferinta lui s-au sfarsit. Ultima data am vorbit cu el alaltaieri. Am vorbit multe… noi eram apropiati, eu eram ca din familia lui. Dumnezeu sa-l odihneasca!”, a declarat Vasile Muraru la Realitatea TV.

Nascut si crescut in zona Moldovei, Nae Lazarescu a fost iubit de milioane de romani, care s-au bucurat de scenetele de comedie pe care le-a realizat alaturi de actorul Vasile Muraru. Numele lui Nae Lazarescu a fost legat in special de Teatrul de Revista „Constantin Tanase”. De altfel, Alexandru Arsinel, directorul institutiei, a dat publicitatii trista veste. Nu exista roman care sa nu fi petrecut macar un Revelion privind o sceneta cu cei doi. Vasile Muraru a confirmat stirea, precizand ca Nae Lazarescu a murit din cauza unei boli indelungate care a avut o evolutie oscilanta, cu suisuri si coborasuri. Trupul neinsufletit al actorului va fi depus vineri la Teatrul de Revista „Constantin Tanase”, actorul urmand a fi ingropat sambata la Focsani.

author avatar
Andra Nesu
3.101 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger