AcasăMONDENBianca Dragusanu, despre cate operatii estetice are: "Folosesc botox si ipocrizia nu...

Bianca Dragusanu, despre cate operatii estetice are: „Folosesc botox si ipocrizia nu ma caracterizeaza”

Bianca Dragusanu a facut o dezvaluire pe care multa lume o asteapta de ani de zile. Roscata  vorbit despre operatiile estetice.

Bianca Dragusanu a recunoscut ca foloseste botox in mod frecvent si ca are implanturi mamare si ca planuieste sa isi mai faca ceva: sa isi indeparteze alunitele, sa se opereze la rotula si sa faca si mai multe tratamente pentru intretinere corporala.

„Recunosc ca am botox, imi pun botox, si nu sunt ca altele care spun ca isi dau cu crema de galbenele pe buze sau pe fata si arata senzational. Eu recunosc ca am 30 de ani, folosesc botox si ipocrizia nu ma caracterizeaza. […] Urmatoarele interventii pe care le voi face va fi o operatie la rotula, inlaturarea unor alunite pentru ca iarna se recupereaza mai repede pielea si intretinere corporala ca sa previn celulita”, a spus Bianca Dragusanu, potrivit wowbiz.ro.

Si asa cum era de astepta, sotul sau o sustine in tot ce isi propune, dupa cum chiar roscata povesteste: „Victor este de acord cu toate interventiile pe care vreau sa mi le fac, in primul rand pentru ca, este sanatos sa-mi inlatur alunitele pentru ca acestea se modifica in timp si, la fel, Victor stie foarte bine ca am o problema la rotula piciorului stang care necesita interventie. Recunosc ca am implant mamar si botox si cand eram mai plinuta, probabil ca as fi aspirat si la lipoaspiratie, dar nu am aveam bani si nici nu eram corect informata despre aceste interventii”.

author avatar
Andra Nesu
1.368 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger