AcasăDezvaluiri„National”, interzis la CFR!

„National”, interzis la CFR!

Campania de dezvaluiri din ziarul nostru cu privire la jaful organizat facut in bugetele companiilor de stat din domeniul feroviar i-a bagat in sperieti pe maharii care continua sa se afle la butoanele Transporturilor.

Ieri, incepand cu ora 8.30, in Palatul CFR a fost blocat accesul la site-ul www.national.ro

 

Palatul CFR
Valentin Dorobantu
George Micu

Insa o situatie fara precedent a avut loc ieri dimineata, cand, la ordinul expres al directorului Valentin Dorobantu, dupa cum sustin sursele noastre, la toate computerele din dotarea CFR Calatori a fost blocat accesul la site-ul nostru, www.national.ro. Astfel ca, dupa ce la ora 8.30 angajatii citeau pe rupte articolul despre „Schema falimentarii CFR”, pe monitoare a aparut un anunt de-a dreptul socant: „POLITICA INTERNA DE SECURITATE. ACCESUL INTERZIS LA ACEST SITE”.

Practic, din acel moment  a fost blocata accesarea editiei online a ziarului, lucru inadmisibil intr-o institutie publica. Insa masura disperata a lui Valentin Dorobantu nu a vut decat darul de a-i face pe proprii angajati sa ia cu asalt chioscurile de difuzare a presei din apropierea Palatului CFR si din Gara de Nord. Lucru care, daca maharii Dorobantu si Micu nu vor reveni asupra deciziei de blocare a computerelor, se va intampla, probabil, si astazi. Ceea ce dovedeste ca ati luat inca o masura manageriala extrem de proasta, domnule Valentin Dorobantu!

author avatar
eNational
1.048 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger