AcasăNewsCutremurator! Timp de 19 ani s-a hranit doar cu lapte

Cutremurator! Timp de 19 ani s-a hranit doar cu lapte

Un caz incredibil a iesit abia acum la iveala. O tanara de 19 ani a fost hranita toata viata sa cu lapte.

Abia acum a ajuns la spital. Desi are 19 ani, ea cantareste 16 kilograme pentru ca a fost hranita de mama sa, care are probleme psihice, numai cu lapte si apa cu zahar. Tanra a ajuns la spitalul de pediatrie „Sfanta Maria” din Iasi, unde a fost pusa imediat pe perfuzii, cantarita si masurata, iar medicii s-au ingrozit. Avea 118 cm inaltime ca pentru un copil de varsta de 6, 7 ani. Potrivit stirileprotv.ro, la 18 ani si 11 luni, Adina vorbeste ca un copil de 3 si se minuneaza de tot ce este in jurul ei. Abia acum fata a invatat ce inseamna hrana adevarata si a inceput sa manance si mancare adevarata.

Medicii spun ca Adina are grave carente alimentare si retard psihic – cauzat tocmai de relatia nefireasca avuta cu mama ei, dar si de lipsa unei alimentatii adecvate.

„Este o relatie toxica. Mama a abordat-o ca pe un sugar si a ramas in aceasta legatura. Nu cred ca e vorba de dragoste, ci efectiv o dependenta, o nevoie de a fi impreuna, tocmai pentru ca ea sa nu isi urmeze tratamentul pentru schizofrenie. Daca s-ar fi intrerupt aceasta legatura profunda, dar nociva, intre mama si copil, poate ca fetita s-ar fi dezvoltat normal, dovada: sora ei geamana, care merge la scoala, socializeaza, a evoluat fizic si psihic normal”, spune profesor doctor Marin Burlea, seful clinicii spitalului de Copii Iasi.

Fata are dintii distrusi, nu i-a crescut parul, nu socializeaza, si desi este majora se bucura de o carte de colorat ca un copilas. Familia fetei se apara spunand ca ea a refuzat mancarea, a mancat numai lapte, a refuzat ingrijirea,si nu a vrut sa colaboreze cu familia.

author avatar
Andra Nesu
594 afisari
Zenville

Ultimele știri

Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai

Românii se află în toiul pregătirilor de Paşte 2024, iar asta înseamna şi goana prin supermarketuri. Kaufland, Lidl şi Carrefour sunt câteva dintre cele...

Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Daniel, a transmis gânduri bune către românii din Diaspora, în Pastorala de Sfintele Paşte 2024.El a punctat că „Taina Pocăinţei...
proger