AcasăOldRezultate si Contestatii pentru Evaluare Nationala 2011 -Vezi Rezumatul !!!

Rezultate si Contestatii pentru Evaluare Nationala 2011 -Vezi Rezumatul !!!

Inca de la primele ore ale diminetii, absolventii de clasa a VIII-a au venit la scolile unde au invatat in ultimii patru ani pentru a-si vedea notele la examenele de laEvaluarea Nationala 2011. Rezultatele la Evaluarea Nationala 2011 au fost afisate in toate scolile din tara. Notele finale vor fi postate si online.

Evaluarea Nationala 2011 - Rezumat
Evaluarea Nationala 2011 - Rezumat

Contestatiile evaluarii nationale 2011 se vor rezolva in weekend, iar notele finale se vor afisa pe 27 iunie. Tot atunci rezultatele vor fi centralizate si publicate online pe site-ul EDU.RO, anunta reprezentantii Ministerului Educatiei. In perioada 29 iunie- 5 iulie, absolventii de gimnaziu trebuie sa completeze fisele de inscriere la liceu, iar pe 13 iulie vor afla unde vor invata in urmatorii patru ani.

Elevii vor fi repartizati la liceu pe baza mediei de la aceasta evaluare si a celei generale din clasele V-VIII. MECTS a precizat ca evaluarea lucrarilor se face cu respectarea stricta a BAREMULUI unic de evaluare si de notare. Evaluarea Nationala se desfasoara anual, intr-o singura sesiune.

 

author avatar
Ziarul National
Aceasta sectiune stabileste termenii legali si conditiile in care puteti utiliza site-ul
2.158 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger