AcasăMONDENCum vrea Iulia Albu sa apara in public! Fanii sunt socati: ...

Cum vrea Iulia Albu sa apara in public! Fanii sunt socati: „Te stimez, dar, te rog, nu in HALUL ASTA!”

Obisnuita sa produca o impresie puternica ori de cate ori apare in public, Iulia Albu s-a gandit ca la urmatoarea aparitie TV sa poarte un… accesoriu care i-a socat chiar si pe cei care o apreciaza tocmai datorita extravagantei ei.

Oamenii au ramas cu gura cascata cand au vazut ce are de gand sa poarte Iulia Albu la emisiunea „Wowbiz” de joi seara. Pentru ca ii place sa critice, majoritatea vedetelor temandu-se de observatiile ei, fashion editorul face tot posibilul sa iasa din tipare folosind accesorii si piese vestimentare care mai de care mai bizare.

In cea mai noua postare pe pagina de Facebook, Iulia i-a socat chiar si pe cei mai infocati fani ai ei. Ea a urcat pe reteaua de socializare o fotografie in care le arata prietenilor ei virtuali ce accesoriu vrea sa poarte la urmatoarea ei aparitie publica si anume o sfoara care sa ii acopere toata fata.

„Ce ziceti? Sa fie acesta accesoriul pe care il voi purta joi la „Verdict Iulia Albu”? Daca da, dati LIKE acestei pagini”, si-a indemnat criticul de moda prietenii virtuali. Dar, daca spera sa primeasca un feedback pozitiv din partea fanilor ei, cu siguranta a avut parte de o dezamagire. Putini au fost cei care au incurajat-o, majoritatea fiind de parere ca este mult prea mult chiar si pentru ea.

„Este inspaimantator”, „Iulia te stimez, dar te rog, nu in halul asta! esti vie nu est faraoanca!”, „E mult prea ciudat…”, „Vrei sa nu mai dorm noaptea, e oribila rauuu”, sunt parerile admiratorilor ei.

author avatar
Alina Costache
2.404 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger