AcasăMONDENEi sunt barbatii care eu trecut prin patul Ralucai Sandu

Ei sunt barbatii care eu trecut prin patul Ralucai Sandu

Fiica presedintelui FRF, Mircea Sandu, duce in continuare o viata amoroasa agitata. In ciuda rateurilor incasate, fosta tenismena a cazut mereu in picioare!

Carlos Moya 1996-1998

Un israelian, doi italieni, un american, un libanez si cativa romani au atras-o in mod special pe Raluca Sandu. Culmea este ca toti iubitii vedetei au provenit din familii cu dare de mana, care frecventeaza cercurile din inalta societate, semn ca fata lui Mircea Sandu stie ce vrea. Tineretea Ralucai a fost marcata de iubirea cu tenismenul Carlos Moya, cu care a fost si logodita. Idila s-a spulberat dupa doi ani, din cauza infidelitatilor reciproce.

Walter Zenga 2002
Ion Ion Tiriac 2000-2002

Si-a incercat norocul si cu Ion Ion Tiriac, pe care l-a cunoscut prin intermediul tatalui ei. Dupa cativa ani de prietenie, ei au devenit un cuplu timp de doi ani. Dupa despartirea de fiul magnatului Tiriac, in 2002, Raluca a incercat sa isi refaca viata alaturi de italianul Walter Zenga. Relatia lor a inceput sa scartie insa dupa izbucnirea scandalului cu drogurile. Ruptura s-a produs dupa ce el a plecat in tara lui natala, sub pretextul de a-si rezolva anumite probleme.

A rezistat patru ani cu Todd Medina

Ca sa scape, se pare, de problemele cu justitia, numele ei fiind implicat in dosarul „Cocaina pentru vip-uri“, Raluca Sandu a luat calea Americii. Acolo, vedeta pare sa se fi cumintit, intrucat a decis brusc sa se aseze la casa ei. In 2004, fiica „Nasului“ a pus ochii pe luptatorul K1 Todd Medina, pe care l-a cunoscut in California, in sala de antrenamente pe care o detinea americanul.

Todd Medina 2004-2009

Ei s-au casatorit in Las Vegas, iar in octombrie 2007 s-au cununat religios la o biserica din Capitala. Dupa nici un an de mariaj, ruptura a fost inevitabila, ei ajungand sa divorteze in 2009 din cauza neintelegerilor.

Nicola 2008

In vara lui 2008, Raluca a fost surprinsa in compania libanezului Nicola, actualul iubit al Ginei Pistol, cu care s-a sarutat pe plaja la Mamaia.

Adrian Popescu 2008

Ulterior, Raluca a recidivat si l-a sarutat cu foc si pe Adrian Popescu, primul iubit al Adelinei Elisei, cu toate ca era femeie maritata la acea vreme.

Raluca, al cui e copilul?

Dupa ce a petrecut o perioada singura, Raluca s-a orientat spre un alt italian, Ciro Castellano, relatie care i-a lasat insa un gust amar.

Ziv Tetelman 2011
Ciro Castellano 2009

Insarcinata in sase luni, Raluca Sandu l-a prins  in pat cu o alta femeie, moment in care a decis sa se rupa de Ciro. Fosta sportiva pare confuza in privinta paternitatii fetitei sale, Simona. Daca initial, ea sustinea ca italianulului nu ii pasa de fetita, mai nou a deschis un proces prin care solicita ca Todd Medina, fostul ei sot, sa plateasca pensie de intretinere, micuta neavand certificat de nastere. Situatia este cu atat mai complicata cu cat ea a divortat de american in 2009, iar fetita a venit pe lume abia in aprilie 2010. In prezent, ea traieste o poveste de dragoste cu afaceristul israelian Ziv Tetelman, cu care „s-a incurcat“ la serviciu. Actionari la o clinica de lux, cei doi au devenit treptat iubiti, punctul lor forte fiind ca sunt divortati, dar au copii. Ramane de vazut daca israelianul isi va oficializa relatia cu Raluca Sandu.

 

 

author avatar
National
12.783 afisari

4 COMENTARII

  1. Domnule Tache, nu mai fiti atat de gingas cu Madama Raluca. Chiar a fost bagata pana peste cap in dosarul „Cocaina pentru VIP-uri”. Iar Tiriac jr. mai mult decat ea, indiferent ce behaie acum prin targ. Daca nu ar fi adevarat, ce l-ar fi manat pe taica-su sa mearga la Iliescu si sa-i spuna ca e cel mai mare platitor de taxe din tara asta si ca cifra lui de afaceri reprezinta nu stiu cat la suta din PIB, asa ca sa faca bine procurorul Flavius Craznic si sa isi reconsidere pozitia in dosar? Uite asa a inceput dosarul ala sa moara putin cate putin, pana a mierlit-o definitiv si Craznic a fost salvat de la o moarte profesionala certa, fiind luat consilier personal de Monica Macovei, care ajunsese intre timp ministrul justitiei.
    Iar duduia Raluca a fost trimisa special in SUA, sa i se piarda urma si sa nu poata fi citata la instanta. Oricum, procedura de citare in strainatate dureaza cam sase luni si, daca ai grija sa schimbi mereu adresele, ajungi octogenar si nu mai apuci sa dai nas in nas cu sfanta justitie.
    Cand a scos din nou capul in targ Raluca? Exact dupa ce dosarul a fost facut zdrente pe la instantele cu judecatori naimiti si Ion Ion Tiriac a iesit pe sticla anuntand ca da statul roman in judecata la CEDO. Mai sa fie, ce coincidenta!

  2. Bă Tache , că domnule , nu poci aţi spune ca dom’Manolo , ai început să-i pupi în dos pe ăia care îţi aruncă cîţi-va ,,arginţi,,? O iei pe urma bîlbîitului ?

  3. Titlul corect ar fi fost „Ei sunt o parte din barbatii care….”. Si chiar si asa, e din dragoste totul, din dragoste curata, din iubire sincera si no limits, din devotament, nu din interes, Doamne fereste.
    Raluco, jura-te tu pe rosu ca nu am dreptate!

  4. Bă fraţilor , asta este mai tare decît Aurica cur de fier de la Crucea de piatră!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger