AcasăSPORTPuscaria ii uneste pe Dragomir si Mititelu

Puscaria ii uneste pe Dragomir si Mititelu

Dragomir

Nou termen din procesul privind dezafilierea clubului Universitatea Craiova ieri, la Judecatoria Sectorului 2. Cum era de asteptat, Dumitru Dragomir si Adrian Mititelu au dat recital de declaratii si urari… cu puscaria.

Mititelu si Dragomir nu tin cont de specificul sarbatorilor de iarna
Dumitru Dragomir

Intrebat ce parere are despre afirmatia lui Mititelu, care la intrarea in sala de judecata afirmase ca vrea sa-l vada „la Jilava si in carje”, Dragomir i-a raspuns finantatorului oltean: „La puscarie se va duce el si asta inaintea mea! El a devalizat clubul, iar eu am facut doar lucruri bune. Ce, ce-am facut, eu am fost convins de presedintele FRF si de consilierul juridic asupra unei probleme si am votat asa cum am crezut de cuviinta, in mod democratic, in Comitetul  Executiv”. La randul lui, Mititelu a precizat ca va cere despagubiri de zeci de milioane de euro: „Mie mi-a placut faza aia cu «inculpat Mircea Sandu…», a dat bine. Dragomir nu a facut nimic, decat a distrus o societate comerciala si a facut o paguba de cateva zeci de milioane de euro. Ei m-au condamnat la saracie, m-au condamnat la necazuri si probleme. Cat cer? Cat de mult pot. Pai, ganditi-va ca am pierdut 40 de jucatori, doi ani de neparticipare in competitii, traumele… E clar ca instanta trebuie sa-mi dea folos pentru ca asa spune legea. Cine dracu i-a pus sa ia jucatorii singurei echipe din Romania care avea semnate clauze de rezilere? Asta a fost ghinionul lor”.

Deoarece la Liga Profesionista s-au produs schimbari la nivelul conducerii, judecatoarea de caz a hotarat citarea inculpatei LPF pentru 30 ianuarie. La noul termen, Liga va trebui sa depuna hotararea prin care a fost ales noul presedinte Gino Iorgulescu.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
241 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger