AcasăMONDENCatalin Botezatu a gasit femeia perfecta: “Te iau de SOTIE”! Pe cine...

Catalin Botezatu a gasit femeia perfecta: “Te iau de SOTIE”! Pe cine a cerut in casatorie, in direct!

Anda Adam probabil ca nu este deloc incantata de gestul emotionant facut de Catalin Botezatu, care a decis sa ceara in casatorie o femeie care i-a cazut cu tronc. Insa nu este vorba de fosta iubita a lui Victor Slav, ci de o prezentatoare TV autohtona care i-a cucerit inima.

Catalin Botezatu a facut o declaratie de dragoste emotionanta unei femei, chiar de ziua lui. Luata prin surprindere, norocoasa “viitoare sotie” a zis “DA” fara sa stea prea mult pe ganduri.

Pentru a-i arata ca este inconjurat numai de prieteni adevarati si de oameni care-l iubesc, Teo Trandafir a vrut sa-i faca o surpriza designerului pe care l-a sunat pentru a-i ura personal “la multi ani”, in direct. Insa, in momentul in care i s-a facut legatura cu Botezatu, cea care a fost surprinsa a fost chiar realizatoarea “Teo Show”.

“Sunt femeia visurilor tale, zana mult visata. Accept sa te iau de barbat”, i-a spusTeo Trandafir sarbatoritului, iar, spre uimirea ei, creatorul de moda i-a facut imediat jocul.

„Da, te i-au de sotie. Ori de cate ori te vad este ca o alinare pentru mine. Te privesc cu acelasi drag ca in prima zi cand te-am vazut pentru prima data”, i-a marturisit Catalin Botezatu prezentatoarei de la Kanal D. Raspunsul lui Teo a venit imediat: “Da, accept cererea ta in casatorie”.

author avatar
Alina Costache
1.144 afisari
Zenville

Ultimele știri

Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Daniel, a transmis gânduri bune către românii din Diaspora, în Pastorala de Sfintele Paşte 2024.El a punctat că „Taina Pocăinţei...

Cât au ajuns să coste ouăle în pieţe, înainte de Paştele 2024. În supermarket, se găsesc şi la preţ dublu

Ouăle sunt la mare căutare, înainte de Paştele 2024. În afară de faptul că sunt folosite ca ingerdiente pentru diferite feluri culinare, gospodinele le...
proger