AcasăNewsUn avion s-a prabusit la Targu Mures

Un avion s-a prabusit la Targu Mures

La un pas de tragedie: un copil de 4 ani a căzut de la etaj. Salvatorii au intervenit de urgență (foto: buletindecarei.ro)

Un avion ultrausor s-a prabusit, marti dimineata, pe o strada din apropierea aerodromului din Targu Mures. La bordul avionului se afla doar pilotul.

Avionul, care il avea la bord doar pe pilot, s-a prabusit in zona strazii Libertatii, ce se afla in apropierea aerodromului din Targu Mures. Din spusele pilotului, ar fi fost vorba de o defectiune tehnica, iar aparatul a atins un copac, dupa care s-a prabusit.

„Avionul, de tip Cessna, era in aer, dupa decolare si s-a prabusit intr-o zona verde. Din spusele pilotului, ar fi intervenit o defectiune tehnica, iar aparatul a atins un copac, dupa care s-a prabusit. Impactul a fost urmat de un incendiu, care a fost lichidat in scurt timp, iar avionul a ars aproape in intregime. Pilotul, in varsta de 57 de ani, a reusit sa iasa singur din avion si este in stare stabila „, a spus purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Mures, Mihai Gagyi, potrivit stirileprotv.ro.

Potrivit acestuia, pilotul a supravietuit impactului si a iesit singur din avion. La fata locului s-a deplasat si o ambulanta, insa pilotul a refuzat transportarea la spital. „Barbatul a suferit o arsura de gradul I la nivelul scalpului, dar nu are nicio trauma majora si a semnat pe proprie raspundere ca nu mai merge la spital si refuza internarea”, a spus seful SMURD Mures, Cristian Boeriu.

author avatar
Andra Nesu
271 afisari
Zenville

Ultimele știri

Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai

Românii se află în toiul pregătirilor de Paşte 2024, iar asta înseamna şi goana prin supermarketuri. Kaufland, Lidl şi Carrefour sunt câteva dintre cele...

Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Daniel, a transmis gânduri bune către românii din Diaspora, în Pastorala de Sfintele Paşte 2024.El a punctat că „Taina Pocăinţei...
proger