AcasăNewsBotezul Sofiei Anais: Elena, o mamica eleganta. Traian Basescu, un bunic mandru:...

Botezul Sofiei Anais: Elena, o mamica eleganta. Traian Basescu, un bunic mandru: „Nu vedeti ce impaunat sunt?”

Emotii, zambete si multa eleganta, sambata, la evenimentul deosebit de important din familia presedintelui Basescu. Sofia Anais, nepoata sefului statului, a primit Sfanta Taina a Botezului.

Cu scurt timp inaintea inceputului ceremoniei, ce a avut loc la Biserica Sfantul Spiridon din Bucuresti, in jurul orei 14, in curtea lacasului de cult au sosit familiile, dar si invitatii. Elena Basescu a ajuns la biserica avand-o in brate pe fetita. Cei prezenti au admirat-o pe mezina presedintelui pentru tinuta aleasa pentru eveniment – un paltonas roz fume si pantofi nuanta fistic si nu au putut sa nu remarce ca si cravata fericitului tatic Bogdan Ionescu era in acelasi ton de verde.

Si sora Elenei, Ioana Basescu, a ales o tinuta eleganta, o rochie nuanta gold, cu accesorii sferice, negre. De asemenea, aparitia Elenei Udrea, intr-o rochie alba, simpla, dar spectaculoasa, a fost remarcata de cei prezenti la ceremonie.

Presedintele a ajuns la biserica, insotit de Prima Doamna, Maria Basescu. Jovial, Traian Basescu le-a spus jurnalistilor ca nu are emotii inainte de ceremonie. Cat despre mandria rolului de bunic, intr-o zi atat de importanta, seful statului a oferit un raspuns amuzant: „Nu vedeti ce impaunat sunt?”

Botezul a avut loc la biserica Sfantul Spiridon, lacas sfant in care a fost oficializata, anul trecut, cununia religioasa a parintilor Sofiei. Micuta a venit pe lume pe 1 septembrie, iar parintii sai au ales sa fie botezata de Sfantul Andrei. Nasii copilului au fost primarul din Chisinau, Doirn Chirtoaca si cuplul de medici Monica si Catalin Cirstoiu.

1.395 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger