AcasăNewsBLACK FRIDAY 29 noiembrie: Ce magazine au reduceri de preturi!

BLACK FRIDAY 29 noiembrie: Ce magazine au reduceri de preturi!

La o saptamana dupa o prima tura de „BLACK FRIDAY” – vinerea reducerilor-reprezentantii unor magazine au ales sa scada preturile si pe 29 noiembrie, in ceea ce multi considera a fi adevarata zi „BLACK FRIDAY 2013”.

Vria cumparaturilor la reduceri cuprinde, pentru al doilea sfarsit de saptamana la rand, Romania. Daca aveti nevoie de un televizor, un laptop, sau, de ce nu, o masina de spalat ori un aparat foto, si va tenteaza ideea de a le cumpara contra unui cost mai mic decat de obicei, avand optiunea de a profita de reducerile anuntate in deja celebra „vinerea neagra” a preturilor, aflati ce magazine implementeaza conceptul si pe 29 noiembrie. Astfel, Ikea anunta ca in intervalul 29 noiembrie-1 decembrie, de BLACK FRIDAY, au reduceri de pana la 50% la produsele disponibile in magazin. Produse electrocasnice, electronice, dar si IT gasiti, la reducere, la Evomag, dar si la Domo. Detalii privind reducerile practicate pe 29 noiembrie, de Black Friday, gasiti AICI si AICI.

Cei care isi doresc produse electrocanice si electronice, dar si produse vestimentare, pot profita de reducerile de BLACK FRIDAY oferite de Carrefour. Si daca domnii ar putea fi atrasi de ofertele de reduceri la calculatoare, telefoane si alte gadgeturi, pentru doamne si domnisoare, reduceri de preturi, dar la haine si accesorii si bijuterii sunt si la Nissa, Tina R, respectiv Meli Melo si Accesorize (preturi cu 30% mai mici, pe 29 noiembrie, la toate produsele din noua colectie).

715 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger