AcasăSimona Gherghe iar a avut ghinion! A fost nevoita sa scoata un...

Simona Gherghe iar a avut ghinion! A fost nevoita sa scoata un invitat din emisiune!

Simona Gherghe a avut mare ghinion joi seara. O invitata de-a sa a folosit un limbaj injurios in timp ce se afla in direct. Prezentatoarea emisiunii a fost nevoita sa o scoata din emisie.

Este vorba de Narcisa, partenera controversata a lui Nicolae Guta. Femeia intrase in legatura directa in emisiune, dar si-a iesit din minti din cauza unor declaratii ale altui invitat.

„Nu te mira ca s-a dus Guta in alta parte. Lasa gura mai mica si creierul mai mare. E bine sa te simti proprietatea iubitului tau. E bine, eu sunt a sotiei mele, sunt al ei si putem schimba rolurile. Daca tu incepi cu gura mare, zau, pari desteapta, nu te mira ca s-a dus Guta in alta parte”, a spus Tabacaru, invitatul care a reusit sa o enerveze pe Narcisa.

„Nu stiu cu cine vorbesc. Ce vrei sa zici, ca eu nu am creier? Creier nu au alea care pleaca…?”, a spus Narcisa folosind niste cuvinte ce nu pot fi reproduse.

„Doamne Dumnezeule! Nu, opriti microfonul. Sunt suparata rau! Scoateti-o din emisie ca sa se calmeze, nu se poate asa ceva!”, a reactionat instant Simona Gherghe.

Narcisa a fost scoasa din emisie, dar ulterior, dupa ce s-a calmat a revenit. Aceasta si-a cerut scuze pentru limbajul folosit, spunand ca e cu nervii la pamant din cauza faptului că Nicolae Guta si-a gasit pe altcineva.

author avatar
Andra Nesu
1.373 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger