AcasăPoliticaAcciza pe benzina alimenteaza campania USL pentru prezidentiale

Acciza pe benzina alimenteaza campania USL pentru prezidentiale

Factura anului electoral 2014 va fi decontata din buzunarul romanilor, acuza democrat-liberala Elena Udrea, precizand ca noile biruri impuse de uselisti au menirea de a umple pusculitele de partid.

Uselistii sunt acuzati ca vor face campanie pe banii romanilor
Elena Udrea sustine ca actualii guvernanti si-au dat masura incompetentei

”Atata minciuna si atata incompetenta cat e la USL nu am vazut niciodata”, a  declarat fostul ministru al Turismului, in cadrul unei emisiuni televizate, in care a desfiintat bugetul pe 2014 propus de Guvern.  ”Strang banii acestia pentru ca este an electoral si au crescut bugetul care se aloca primariilor pentru ca au nevoie de primari in campaniile din iunie si din decembrie 2014. Pana si acesti sapte eurocenti pe care ii pun ei la benzina sunt pentru campania electorala”, a mai spus Elena Udrea.

”Deflatia”, o scuza penibila

La fel ca si deputatul PDL, tot despre minciuna vorbeste si consilierul prezidential, Sebastian Lazaroiu, acesta afirmand ca baronii USL vor sa-si cumpere presedintele tarii cu banii romanilor. ”Marirea accizei la carburanti ca sa luptam impotriva deflatiei  mi se pare cea mai gogonata minciuna spusa de guvern. E ca lupta pentru pace a lui Ceausescu. Ponta se lupta cu deflatia. Adevarul este ca baronii vor sa isi cumpere presedintele tarii cu banii romanilor. Au o marioneta la Palatul Victoria, cateva sute la Parlament, le mai trebuie o matrioska si la Cotroceni. Daca ar fi cinstit, guvernul ar pune o cutie a milei la fiecare benzinarie pe care sa scrie  «Donati 7 centi pentru baronii locali». E mai cinstit decat sa ia banii fortat de la pompa”, a comentat consilierul prezidential. Si, pentru a incheia in aceeasi nota ironica, Lazaroiu a explicat ca baronii USL sunt cei mai afectati de ”deflatie”, prin urmare au nevoie de bani pentru ”afise, panouri, brichete si geci inscriptionate”.

author avatar
Adelina Ionicel
556 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger