AcasăMONDENA primit un Rolls-Royce in valoare de 600.000 de euro de la...

A primit un Rolls-Royce in valoare de 600.000 de euro de la o fana

Cantaretul Nicolai Baskov a primit cadoul de intoarcerea de la St. Petersburg, unde filmase un videoclip

Nicolai Baskov, in varsta de 37 de ani, unul dintre ceie mai iubiti artisti din Rusia, a primit un cadou incredibil de la o admiratoare infocata.

Cantaretul Nicolai Baskov a primit cadoul de intoarcerea de la St. Petersburg, unde filmase un videoclip

Tenorul, care a avut ocazia sa cante inclusiv cu celebra Monserrat Caballe, a fost”cinstit”, de Anastasia, o vaduva misterioasa, fericita posesoare a unei averi de cateva miliarde de euro, cu o masina. Si nu orice fel de masina. Este vorba despre  un automobil Rolls-Royce, in valoare de 600.000 de euro. Potrivit site-ului rusesc heat.ru, artistul a primit cadoul chiar in timp ce iesea din aeroportul Sheremetevo. In interiorul masinii se afla si un biletel pe care Anastasia scrisese frumos o dedicatie pentru Nicolai: “Irepetabilului”.

Potrivit presei ruse, misterioasa Anastasia, care are peste 40 de ani, este vaduva, are doi copii, o avere fabuloasa, locuieste la Geneva si a fost la cateva chefuri cu Baskov. Masina din partea femeii, insa, nu este singurul cadou valoros pe care l-a primit artistul din partea unui fan generos. De exemplu, nu cu mult timp in urma , artistul a fost “omenit” cu o vila in Turcia.

author avatar
Alina Creanga
227 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger