AcasăMONDENBianca Dragusanu, ipostaze in care nimeni nu credea sa o vada! Ce...

Bianca Dragusanu, ipostaze in care nimeni nu credea sa o vada! Ce a facut in plina strada!

Desi in ultima vreme s-a tot scris ca trece prin momente dificile si ca nu mai face fata stresului, Bianca Dragusanu se incapataneaza sa demonstreze contrariul. Asa ca, aflata intr-o excursie pe care si-a dorit-o de multa vreme, roscata s-a distrat de minune si le-a impartasit si admiratorilor ei de pe Facebook secretul fericirii ei.

Sotia lui Victor Slav  a “evadat” in capitala Italiei, pentru a scapa de privirile si camerele paparazzilor atintite permanent asupra ei. Insa, departe de a-si plange de mila, Bianca pare sa fie atat de relaxata si de fericita, incat nu s-a putut abtine sa nu se manifeste in plina strada, mai ales ca acolo stia sigur ca nu este urmarita.

Profitand de faptul ca la Roma a plouat, roscata a facut o sedinta foto chiar in strada, cu umbrela in mana, manifestandu-se energic, asa cum rar a fost vazuta. “Dans in ploaie. Sa nu uitati: bucuria vine din lucruri marunte! Love u all!”, le-a marturisit Bianca Dragusanu prietenilor virtuali  de pe Facebook, postand si cateva imagini demonstrative.

Mai mult, in fotografiile care au strans peste 5 000 de like-uri din partea fanilor ei, sotia lui Victor Slav poarta din nou verigheta, dupa ce o perioada nu a dorit sa o mai tina pe deget. Sa fie asta semnul ca relatia dintre ea si sotul ei s-a imbunatatit?

author avatar
Alina Costache
945 afisari
Zenville

Ultimele știri

Leguma ideală cu ajutorul căreia se pot vopsi ouăle de Paște. „O sursă bună de pigmenți roșii și galbeni”/La ce să fiți atenți când...

Mai sunt doar câteva zile până când credincioșii ortodocși vor sărbători Sfintele Paști.Și cum, conform tradiției, în Joia Mare multe gospodine încep deja...

Alege ce cumperi: mielul de Paşte 2024 sau un kilogram de cireşe? Ambele sunt aproape imposibil de achiziţionat. Au preţuri prohibitive!

Cireşele de import, desigur, arată delicios pe tarabă, dar pofticioşii doar le privesc deocamdată, din cauza preţului.Vestea bună este că în două săptămâni vor...
proger