AcasăMONDENAndreea Mantea si-a luat prin surprindere fanii! Ce face in ultimul week-end...

Andreea Mantea si-a luat prin surprindere fanii! Ce face in ultimul week-end de toamna!

Fosta iubita a lui Stefan Stan, Andreea Mantea, se bucura de “ultimul week-end de toamna” in natura, imaginea pe care a postat-o pe un site de socializare luandu-i prin surprindere pe fanii ei.

Andreea Mantea a ales sa se bucure de ultimul week-end de toamna in natura, intr-un parc linistit, departe de zgomotul orasului, tolanita pe frunzele uscate cazute din copaci.

Cunoscuta ca fiind o fire vulcanica, gata oricand sa dea de pamant cu cei care o supara, fosta prezentatoare TV i-a luat prin surprindere chiar si pe cei mai infocati admiratori ai ei. Vedeta le-a aratat o alta latura a ei, una romantica, visatoare.  De aceasta data, bruneta a simtit nevoia sa se tolaneasca in iarba.

Andreea Mantea a iesit la o plimbare in aer liber, insotita de alti trei prieteni, asa cum reiese din postarea ei de pe contul de Facebook, si fara sa stea pe ganduri a profitat de peisajul de vis si s-a tolanit pe “covorul” de frunze uscate. Momentul a fost imortalizat de unul dintre amicii fostei prezentatoare “Wowbiz”, iar imaginea a fost postata pe contul site-ului de socializare.

“Ultimul weekend de toamna. Bucurati-va de el”, a scris Andreea la descrierea fotografiei care i-a innebunit pe amicii ei virtuali, aproape 10 000 de prieteni dand like pozei. De asemenea, alti aproximativ 200 de fani i-au marturisit ca ii simt lipsa la Tv si ca arata foarte bine in imaginea respectiva.

author avatar
Alina Costache
565 afisari
Zenville

Ultimele știri

Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai

Românii se află în toiul pregătirilor de Paşte 2024, iar asta înseamna şi goana prin supermarketuri. Kaufland, Lidl şi Carrefour sunt câteva dintre cele...

Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Daniel, a transmis gânduri bune către românii din Diaspora, în Pastorala de Sfintele Paşte 2024.El a punctat că „Taina Pocăinţei...
proger