AcasăMONDENSimona Gherghe face senzatie in direct! Cum s-a imbracat pentru a sustine...

Simona Gherghe face senzatie in direct! Cum s-a imbracat pentru a sustine Nationala!

Alaturi de toti colegii ei din trustul Intact, Simona Gherghe sustine echipa Nationala a Romaniei, in meciul cu Grecia, de marti seara. In platoul Acces Direct a fost o atmosfera de sarbatoare, iar “vinovata” pentru asta a fost gazda emisiunii de la Antena 1.

Realizatoarea TV s-a pregatit pentru cel mai important meci al Romaniei din ultimii 15 ani si s-a imbracat intr-un tricou galben al Nationalei. Mai mult, Simona Gherghe, gazda emisiunii “Acces Direct” a completat tinuta si cu un fular pe care sta scris “Hai Romania”.

“Ne pregatim pentru Rio 2014, acolo unde simt ca vom fi si noi. Bineinteles ca totul depinde de ce fac tricolorii in aceasta seara. Speram sa terminam meciul macar cu 2-0”, a spus frumoasa blonda in deschiderea editiei de marti a emisiunii pe care o prezinta. De asemenea, si colegii vedetei sustin echipa Nationala a Romaniei.

Patru tinere au venit in platou gata pregatite pentru Campionatul Mondial din Brazilia, purtand tinute specifice Festivalului de la Rio. Cu o asa sustinere inedita, echipa “Acces Direct”  spera ca tricolorii sa redescopere drumul spre glorie.

Soarta Nationalei de Fotbal se decide marti seara, cand suporterii romani vor urmari cu sufletul la gura meciul decisiv, sperand ca Romania sa se califice la Mondialul din Brazilia, dupa ce ultima prezenta a tricolorilor la un Campionat Mondial a fost in urma cu 15 ani, in anul 1998.

author avatar
Alina Costache
804 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger