AcasăMONDENRuby, probleme la "Dansez pentru tine"?

Ruby, probleme la „Dansez pentru tine”?

De dragul bunicii, Ruby da in mintea micilor vedete ale lui Dan Negru

Dupa ce saptamana trecuta i s-a interzis cu desavarsire sa mai mearga la concerte, Ruby nu prea si-a tinut cuvantul si a sustinut un concert in Brasov.

Dupa ce juratii de la „Dansez pentru tine” i-au reprosat ca nu prea o intereseaza sa isi invete dansurile si sa isi ajute partenerul, Ruby a incercat sa demonstreze ca poate. Mai ales ca a fost ajutata si de coregrafa sa, Doina Botis. De fapt, profesoara i-a interzis cantaretei sa mai mearga la concerte si spectacole pentru ca venea obosita la repetitiile pentru show. A promis ca nu mai merge la spectacole, si ca o sa se tina de cuvant, insa duminica seara a demonstrat ca face tot ce vrea.

Chiar daca stia ca nu are voie, Ruby a sustinut un concert in Brasov, acest lucru auntandu-l chiar pe pagina sa de Facebook. Fanii imediat au reactionat si s-au bucurat enorm ca o pot vedea la Brasov. Acum ramane de vazut daca va avea probleme din cauza acestui concert. Sau poate a si primit aprobarea din partea Doinei Botis. „Aceasta oboseala i-a facut pe ceilalaţi sa creada ca ea nu se implica in visul lui Andrei, ceea ce nu este adevarat”, a declarat Doina saptamana trecuta.

Ruby si Alexandru, cel care lupta pentru visul lui Andrei, de a se opera dupa ce a ramas paralizat in urma unui accident suferit in timp ce dansa, au trecut de doua ori de duel. In plus, in aceasta saptamana sunt pentru a treia oara condamnati la duel. Vineri au fost la duel cu Giani Kirita si Dana, cei din urma fiind eliminati.

author avatar
Andra Nesu
634 afisari
Zenville

Ultimele știri

Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai

Românii se află în toiul pregătirilor de Paşte 2024, iar asta înseamna şi goana prin supermarketuri. Kaufland, Lidl şi Carrefour sunt câteva dintre cele...

Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Daniel, a transmis gânduri bune către românii din Diaspora, în Pastorala de Sfintele Paşte 2024.El a punctat că „Taina Pocăinţei...
proger