AcasăNewsMomente dramatice. Interventia rapida a martorilor, salvatoare pentru o motociclista in flacari!(VIDEO)

Momente dramatice. Interventia rapida a martorilor, salvatoare pentru o motociclista in flacari!(VIDEO)

De cele mai multe ori, interventia rapida a celor care asista la un eveniment nedorit poate salva viata unui om aflat intr-o situatie la limita! Asa s-a intamplat cu o femeie aflata pe o motocicleta care a luat foc, in plin trafic.

Accidentul a fost surprins de o camera de supraveghere montata intr-o intersectie din orasul chinezesc Foshan. Imaginile ajunse pe Youtube infatiseaza momentele de groza prin care a trecut femeia aflata pe motor. Din inregistrare se vede cum intr-o clipa vehiculul cu doua roti se transforma intr-un morman de flacari, dupa ce motocicleta se izbeste de partea din spate a unui camion pe care conducatoarea pare sa fi incercat sa-l depaseasca, fara sa realizeze ca nu are suficient spatiu si ca manevra este foarte periculoasa.

Motociclista a cazut, insa inainte de a se lovi de asfalt, hainele ei au luat foc, asemeni vehiculului pe care se aflase cu doar cateva momente inainte. Femeia a incercat sa stinga singura flacarile care riscau sa ii provoace arsuri foarte grave. In ajutorul ei au sarit mai multi barbati aflati in zona si care au vazut ce s-a intamplat. Mai mult, unul dintre ei a incercat sa domoleasca valvataia care a cuprins motocicleta, pentru a limita pericolul pentru trecatori, dar si, pe cat posibil, pagubele.

[youtube]dUYtzApb3f4[/youtube]

214 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger