AcasăShortlist - 15 noiembrie 2013

Shortlist – 15 noiembrie 2013

Femeia care a amenintat ca se arunca de la etajul 13, prima declaratie: "Mai rezistam sase ore, dar am inteles ca trebuie sa vina Dragomir!"
Femeia care a amenintat ca se arunca de la etajul 13, prima declaratie: "Mai rezistam sase ore, dar am inteles ca trebuie sa vina Dragomir!"
Presedintii din Liga 1 au decis: IN GINO VERITAS!
In speranta atragerii unui segment important din publicul imbecil, jurnalele de stiri din Romania vor fi prezentate in versuri.
Moldoveanca acuzata de naufragiul vasului "Costa Concordia" a dat cartile pe fata la "WowBiz": "Capitanu' Roberto, si cu ai sai marinari, m-or inchis in cabini si mi-o tragi ca nisti barbari".
S-a imbracat atat de bine incat a inmuiat-o pana si pe dura Iulia Albu!
author avatar
Gabriela Stanciu
768 afisari
Zenville

Ultimele știri

Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai

Românii se află în toiul pregătirilor de Paşte 2024, iar asta înseamna şi goana prin supermarketuri. Kaufland, Lidl şi Carrefour sunt câteva dintre cele...

Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Daniel, a transmis gânduri bune către românii din Diaspora, în Pastorala de Sfintele Paşte 2024.El a punctat că „Taina Pocăinţei...
proger