AcasăMONDENCosmarul Lorei continua! Ce i-au spus doctorii, dupa ce a ajuns de...

Cosmarul Lorei continua! Ce i-au spus doctorii, dupa ce a ajuns de urgenta la spital!

Dupa momentele de groaza prin care a trecut in vara, cand medicii i-au inlaturat o tumoare de pe uter, Lora are din nou probleme de sanatate, vedeta ajungand din nou la spital cu dureri insuportabile de burta.

La cateva ore dupa ce a lansat videoclipul piesei „Puisor”, Lora a ajuns, din nou, de urgenta la spital. Pentru ca durerile ingrozitoare la stomac nu cedau cu niciun medicament, cantareata nu a avut ce face si s-a lasat pe mana medicilor.

“Au fost crize de la stres. Lansasem videoclipul piesei „Puisor” si dimineata m-am internat. In asteptarea confirmarii, am cedat. Mi-a fost frica de un esec, ca nu confirm in fata producatorilor si a publicului. Nu stiam cate vizualizari va face. Cand va atinge milionul de vizualizari, voi da unui fan negativul original pe care cant in concerte. Piesa „Puisor” compusa si produsa in studioul meu a intrat deja pe doua posturi mari de radio, deci am facut treaba buna.

In urma investigatiilor pe care le-am facut la spital am aflat ca mi s-a reactivat o gastrita din cauza stresului si a nemancarii”, a spus Lora pentru spynews.ro.

Acum, jurata de la “Next Star” urmeaza tratamentul prescris de medici si a scos din alimentatie anumite produse care i-ar putea cauza iar neplaceri, intre care fructele si legumele crude.

author avatar
Alina Costache
843 afisari
Zenville

Ultimele știri

Postecoglou obligat să-l titularizeze pe Drăgușin?

Ben Davies, fundașul stânga al lui Tottenham, s-a accidentat și va rata restul acestui sezon. Destiny Udogie, titularul postului, ratează și el finalul acestei...

Leguma ideală cu ajutorul căreia se pot vopsi ouăle de Paște. „O sursă bună de pigmenți roșii și galbeni”/La ce să fiți atenți când...

Mai sunt doar câteva zile până când credincioșii ortodocși vor sărbători Sfintele Paști.Și cum, conform tradiției, în Joia Mare multe gospodine încep deja...
proger