AcasăNewsBasescu face Guvernului nota de plata

Basescu face Guvernului nota de plata

Traian Basescu se tine de cuvant si-i zboara pe ministrii care nu au fost in stare sa atraga fonduri europene

Traian Basescu nu a glumit, ministrii vor fi evaluati si care pica la testul investitii isi va lua talpasita din Guvern. Asa a sustinut, ieri, seful statului, la radioul public. Cand, intrebat daca isi mentine afirmatia referitoare la evaluarea ministrilor pana la sfarsitul lui iunie, Traian Basescu a raspuns “Categoric da.

Traian Basescu se tine de cuvant si-i zboara pe ministrii care nu au fost in stare sa atraga fonduri europene

Ministrii care nu s-au ocupat sau nu au tinut in mana programele de investitii, nu au presat pe compartimentele care trebuia sa stimuleze derularea investitiilor cred ca au o mare responsabilitate si trebuie sa vedem daca mai pot ramane in guvern sau nu”.

Adica ministrii “corijenti” vor fi disponibilizati fara mila, asa cum a anunta seful statului ca se va intampla, dupa ultima participare la la sedinta Guvernului din 8 iunie. Ceea ce inseamna ca ne paste o remaniere de vara care sigur ca va provoca noi valuri in PDL-ul inca ravasit de congres. Foarte posibil este si ca toata agitatia sa aiba ca scop nu eliminarea unuia sau a altuia dintre ministrii, ci “disponibilizarea” premierului Boc.

author avatar
Simona Badulescu
229 afisari

1 COMENTARIU

  1. TRAIAN BASESCU NE DEMONSTREAZĂ CĂ ALCOOLUL DĂUNEAZĂ GRAV SĂNĂTĂŢII…MINTALE…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger