AcasăCantareata celebra de la noi, pictorial sexy in cimitir

Cantareata celebra de la noi, pictorial sexy in cimitir

Considerata candva o mare speranta a muzicii romanesti, Leticia Moisescu inca nu s-a ridicat pana acum la nivelul asteptat, interpreta remarcandu-se mai degraba prin comportamentul bizar.

Fosta finalista la Eurovision, Leticia se pregateste sa-si lanseze ultimul single, „Tot eu”, iar pentru aceasta a realizat un pictorial morbid.

Conform libertatea.ro, Leticia s-a imortalizat in mai multe poze sexy pe aleile Cimitirului Bellu. Artista isi dezvaluie formele voluptoase in fata statuilor, imbratiseaza mai multe icoane si s-a asezat pe un soclu cu ingerasi.

Evident pictorialul nu a ramas fara urmari, cantareata fiind admonestata in mod public de rudele celor care ingropati in celebrul cimitir.

sursa foto: libertatea.ro

author avatar
Cristi Ionita
489 afisari
Zenville

Ultimele știri

Alege ce cumperi: mielul de Paşte 2024 sau un kilogram de cireşe? Ambele sunt aproape imposibil de achiziţionat. Au preţuri prohibitive!

Cireşele de import, desigur, arată delicios pe tarabă, dar pofticioşii doar le privesc deocamdată, din cauza preţului.Vestea bună este că în două săptămâni vor...

Teribilism fără margini. Tânăr filmat când era tras de o mașină, pe o saltea/Imaginile, în atenția polițiștilor – VIDEO

Teribilism al unor tineri, în Baia Mare. Imaginile filmate în plină stradă, cu „aventura” care s-a vrut a fi fost distractivă, dar care ar...
proger