AcasăMONDENWilmark urmeaza modelul lui Teo Trandafir: Coregraful vrea sa infieze o fetita!

Wilmark urmeaza modelul lui Teo Trandafir: Coregraful vrea sa infieze o fetita!

Pentru ca si-a dorit foarte mult sa fie tatal unei fetite, iar problemele de sanatate ale sotiei lui nu-i mai permit sa ramana insarcinata, Wilmark a marturisit ca se gandeste serios sa adopte o copila de care sa aiba grija ca si cand ar fi a lui.

Fostul jurat de la „Dansez pentru tine” a spus ca medicul le-a recomandat, ultima data cand sotia lui a fost gravida, sa evite o noua sarcina, motiv pentru care acum ia serios in calcul varianta de a adopta o fetita. In toata povestea exista si o mica problema… trebuie sa-si convinga sotia.

„Pe viitor, vreau sa infiem o fetita, dar trebuie sa o conving pe Ioana. Nasterea nu a fost usoara pentru ea si, din acest motiv, am renuntat la ideea de a face si o fetita. La ultimul baiat a avut complicatii la nastere, nu a fost bolnava. Recomandarea doctorului a fost sa nu mai faca un bebe”, a dezvaluit Wilmark pentru ring.

Coregraful si sotia lui, Ioana, sunt casatoriti de cinci ani si au impreuna doi baietei, pe Luca – de cinci anisori si pe Nacio Joakin – de numai un an si jumatate.

author avatar
Alina Costache
469 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger