AcasăMONDENAdevarul despre "fuga" lui Lucian Viziru din Romania: Executat silit pentru o...

Adevarul despre „fuga” lui Lucian Viziru din Romania: Executat silit pentru o datorie de 180.000 de euro!

Lucian Viziru a decis in vara acestui an sa paraseasca definitiv Romania si sa se stabileasca in Germania, acolo unde a dat celebritatea pentru un job de instructor la o scoala de tenis din Stuttgart. Plecarea actorului a fost, insa, mai mult fortata decat dorita.

Daca in urma cu cativa ani Viziru era o indragita vedeta din Romania, acum, in tara care spera sa-l „adopte” nimeni nu a auzit de el. In 2007, aflat pe culmile gloriei, avand un rol intr-o telenovela si un contract avantajos cu trustul PRO, Lucian a contractat un credit de peste 180.000 de euro, garantand pentru el cu un teren la munte.

Numai ca in scurt timp situatia s-a schimbat, cantaretul a rupt contractul cu PRO-ul, iar ca actor nu a mai avut prea mare succes, si nici incercarea de a reveni in muzica, la inceputul anului, nu a fost una reusita, noteaza wowbiz.ro.

Astfel, pentru ca nu si-a mai putut permite sa plateasca ratele, banca l-a dat in judecata si a castigat, toate bunurile sale, inclusiv terenul din judetul Brasov, intrand sub sechestru, la fel si conturile actorului.

Asa ca Lucian a decis sa lase in urma trecutul, mai ales ca intre timp a devenit si tata, si, la inceputul verii, a plecat in statiunea germana Garmisch – Partenkirchen, unde a predat tenisul la un hotel, iar de la 1 octombrie s-a mutat la Stuttgart, lucrand tot ca antrenor.

„Nu ma cunostea nimeni, insa am vorbit mult la telefon cu cei de la scoala de tenis si, in cele din urma, ne-am intalnit la o discutie si un antrenament de proba. Intamplarea a facut ca unul dintre proprietarii scolii de tenis sa-l cunoasca pe fostul meu partener de dublu, care e antrenor de tenis in Stuttgart”, a povestit Lucian pentru okmagazine.ro.

author avatar
Alina Costache
2.264 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger