AcasăNewsMasacru la New York: Patru copii, intre ei si un bebelus, ucisi...

Masacru la New York: Patru copii, intre ei si un bebelus, ucisi cu sange rece!

Politia a fost alertata prin intermediul unui apel care anuntat un atac deosebit de violent, intr-o cladire din Brooklyn. Cinci oameni au murit, patru dintre ei fiind copii cu varste intre un an si 9 ani.

Scene socante si cinci vieti rapite intr-o clipa, intr-o locuinta din Sunset Park. Echipele de interventie care au ajuns urgent la locul incidentului au incercat sa acorde primul ajutor victimelor. Au gasit doua fetite si doi baieti, dar si o tanara, cel mai probabil mama lor. Toti aveau corpurile brazdate de rani provocate de un cutit. Din nefericire, in ciuda interventiei medicilor, cei cinci nu au mai putut fi salvati, data fiind natura deosebit de grava a leziunilor.

Motivul ce a dus la declansarea nenorocirii care a rapid vietile celor cinci copii nevinovati nu este cunoscut deocamdata, conform CNN. Pana la aceasta ora politia new-york-eza a anuntat ca exista un suspect in cazul odioasei crime, insa identitatea acestuia nu a fost data publicitatii, pentru a nu afecta desfasurarea anchetei.

256 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger