AcasăNewsMembru CNA sperie Parlamentul cu un pistol jucarie

Membru CNA sperie Parlamentul cu un pistol jucarie

Constantin Duţu, membru in Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA), a scos un pistol pe masa, miercuri, la sedinţa comisiilor reunite de cultura ale Parlamentului, el spunand ulterior ca este „o jucarie”. El a susţinut ca este „o jucarie”. „Asta nu e un pistol adevarat, e un pistol de jucarie”, a spus Duţu, susţinand ca l-a adus „ca sa il vada domnul Sergiu Nicolaescu”.

Duţu a declarat ca pentru acest lucru era sa fie condamnat in urma cu 25 de ani, cand a fost anchetat de Securitate pentru deţinere de arme si munitii.

Constantin Duţu a spus ca a fost chemat la comisiile de cultura deoarece a fost reclamat de o membra a CNA ca a avut o condamnare pentru detinere de arma si atunci el a adus un pistol „capsier” de jucarie, pentru a-i demonstra lui Sergiu Nicolaescu ca nu a existat o condamnare.

„Este un pistol capsier. Eu nu am avut niciodata arme si muniţii, pentru ceea ce voia Ceausescu sa ma condamne in 1984”, a explicat Duţu. El a spus ca are acest pistol din 1984 cand a jucat in spectacolul „Bonnie si Clyde”, la Boema, impreuna cu sotia sa.

„Am vrut sa-l aduc maestrului Sergiu Nicolaescu sa vada ca pentru acest pistol s-a creat proces in 1984 pentru ca atunci se spunea ca avem pistoale”, a precizat Duţu.

„Am fost audiat pentru ca eram bolnav si eram in spital si au nevoie de un loc pentru PDL (in CNA – n.r.) ca sa aiba toate voturile in CNA”, a adaugat Duţu, aratand ca o membra a CNA i-a facut „numai rau”, reclamandu-l „peste tot”. Duţu, care a spus ca este un „om de arta, de cultura, care a adus numai premii internaţionale”, a mai susţinut ca a prezentat pistolul de jucarie la intrarea in Parlament.

Presedintele Comisiei de Cultura din Camera Deputaţilor, Raluca Turcan, i-a spus lui Duţu ca este inadmisibil ceea ce face si l-a invitat sa paraseasca sedinţa. Constantin Dutu a fost chemat pentru audieri la Sectia 17 Politie.

 

author avatar
A.P. Redactor
205 afisari
Zenville

Ultimele știri

Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai

Românii se află în toiul pregătirilor de Paşte 2024, iar asta înseamna şi goana prin supermarketuri. Kaufland, Lidl şi Carrefour sunt câteva dintre cele...

Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Daniel, a transmis gânduri bune către românii din Diaspora, în Pastorala de Sfintele Paşte 2024.El a punctat că „Taina Pocăinţei...
proger