AcasăLaurette, alungata de mama unui pretendent

Laurette, alungata de mama unui pretendent

Laurette nu e iubita de potentiala soacra

Laurette, una dintre cele trei dive care isi cauta sufletul pereche in cadrul concursului “Marul discordiei”, de la Prima TV, a  fost jignita de mama unui dintre pretendentii la mana ei.

Laurette nu e iubita de potentiala soacra
George are 25 de ani si este comediant

S-a intamplat in timpul unei intalniri cu George Blazincu, in varsta de 25 de ani, un comediant sarmant din Botosani. La sugestia frumoasei Laurette, tanarul si-a sunat mama. Dornica sa se puna bine cu potentiala soacra, vedeta s-a gandit sa o salute si a spus, mai in gluma, mai in serios: “Doamna, pregatiti-va, ca poate  punem de-o nunta!”. Cuvintele Laurettei nu au fost, insa, pe placul femeii, care a ripostat.

“Nu e cazul ca baiatul meu sa sparga o familie. Ai un copil acasa, ce cauti aici?”, a luat-o la intrebari mama lui George pe Laurette, care a incercat sa dreaga busuiocul si sa explice ca da, are un copil, dar si ca este singgura si are tot dreptul sa isi refaca viata. Mama pretendentului ei nu s-a lasat insa. “Ar fi bine sa va cunoasteti vreun an si dupa hotarati voi ce si cum”, a mai spus, hotarata, femeia. Episodul a mahnit-o insa pe Laurette, care cu greu si-a retinut lacrimile. “A avea un copil nu e vreun handicap. E o binecuvantare. Daca as intalni un barbat care are un copil nu l-as goni pe acest motiv”, a explicat trista Laurette.

author avatar
Alina Creanga
937 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger